Η γκολάρα του Τσιμίκα στην προπόνηση της Λίβερπουλ (vid)

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Η γκολάρα του Τσιμίκα στην προπόνηση της Λίβερπουλ (vid)

Η γκολάρα του Τσιμίκα στην προπόνηση της Λίβερπουλ (vid)
Ο διεθνής μπακ με… αεροπλανικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Κώστας Τσιμίκας δουλεύει σκληρά στην προετοιμασία της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν και είναι αποφασισμένος να πείσει τον Γιούργκεν Κλοπ ότι αξίζει να αγωνίζεται στους Reds.

Ο διεθνής μπακ τα δίνει όλα στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια της Λίβερπουλ και δείχνει ότι έχει την ποιότητα για να σταθεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στο πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι Reds με την Στουτγκάρδη ήταν εξαιρετικός και είχε την ασίστ στο γκολ του Μανέ, ενώ στο σημερινή προπόνηση πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ.

Οι Reds προπονήθηκαν στα τελειώματα των φάσεων, με τον Τσιμίκα να δέχεται την μπαλιά από δεξιά και με… αεροπλανικό να τη στέλνει στα δίχτυα! Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους θαυμαστές του την γκολάρα που πέτυχε. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το gifάκι του Μπρους Λι!

Δείτε το βίντεο: 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate