Επίθεση της Γαλατά κατά των ελληνικών αρχών!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Επίθεση της Γαλατά κατά των ελληνικών αρχών!

Επίθεση της Γαλατά κατά των ελληνικών αρχών!
«Βολές» κατά των ελληνικών αρχών εξαπέλυσε η αποστολή της Γαλατασαράι, κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά προς τα μέλη της στο «Ελ. Βενιζέλος»! Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σκληρή επίθεση κατά των ελληνικών αρχών εξαπέλυσε η Γαλατασαράι!

Η τουρκική ομάδα ταξίδεψε το απόγευμα της Δευτέρας (12/7) στη χώρας μας, ενόψει του προγραμματισμένου φιλικού με τον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά (13/7).

Ωστόσο, οι αρχές στο «Ελ. Βενιζέλος» μπλόκαραν την είσοδο της αποστολής στη χώρα, καθώς δεν δέχονταν τα αποτελέσματα των τεστ που έδωσε η τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα να παραμείνει αρκετή ώρα στο διεθνές αεροδρόμιο.

Από ‘κει και πέρα, όμως, οι άνθρωποι της Γαλατά υποστηρίζουν πως η συμπεριφορά των ανθρώπων του αεροδρομίου ήταν απρεπής και γι' αυτό απαιτούν «δημόσια συγγνώμη»!

Στη συνέχεια, το κανάλι «A Spor» φιλοξένησε δήλωση του προέδρου της τουρκικής ομάδας, Μπουράκ Ελμάς, ο οποίος είπε: «Πρόκειται για πολιτικό γεγονός και από τον Ολυμπιακό μας διαβεβαίωσαν πως νιώθουν ντροπή». 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate