Εκτός Μονακό ο Ονιεκούρου. Νέα σενάρια για Φεγκουλί

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Εκτός Μονακό ο Ονιεκούρου. Νέα σενάρια για Φεγκουλί

Εκτός Μονακό ο Ονιεκούρου. Νέα σενάρια για Φεγκουλί

Η “μάχη” για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού εξακολουθεί για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις της περίπτωσης του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μονακό, με τον Κόβατς να τον αφήνει εκτός φιλικών αγώνων.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο 24χρονος Νιγηριανός ήθελε να συνεχίσει στην Τουρκία, αλλά η Γαλατασαράι δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που είχε στο συμβόλαιο δανεισμού του.

Η πρόταση του Ολυμπιακού για μονοετή δανεισμό του είναι εν ισχύ και αυτή την στιγμή είναι και η επικρατέστερη.

Παράλληλα, από την Τουρκία επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Σοφιάν Φεγκουλί. Ο Φεγκουλί έπαιξε για 29 λεπτά στη συντριβή της Γαλατά με 5-1 από την Αϊντχόφεν και στην συνέχεια διέγραψε από τους λογαριασμούς του στα social media κάθε εγγραφή στους λογαριασμούς της ομάδας του, κάτι που έχει πυροδοτήσει τις σχέσεις των δύο πλευρών. Πάντως έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του είναι 4 εκ. ευρώ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate