Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη - Πόσο δίνει για Ολυμπιακό!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη - Πόσο δίνει για Ολυμπιακό!

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη - Πόσο δίνει για Ολυμπιακό!
Έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς το Next Big Thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη που μόλις στα 19 του χρόνια πραγματοποιώντας σούπερ εμφανίσεις έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα ακατέργαστο διαμάντι, εξού και η απόρριψη της πρότασης των 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ, που έγινε πριν το καλοκαίρι, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.

Πάντως, τα σενάρια για τον Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και δεν είναι λίγες οι ομάδες από την Ευρώπη που ετοιμάζονται να κινηθούν αργά ή γρήγορα για την απόκτησή του.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, φαβορί για τον Χρήστο Τζόλη παραμένει ο Δικέφαλος, σύμφωνα τουλάχιστον με τις στοιχηματικές, που γι' αυτό το ενδεχόμενο πληρώνουν με απόδοση 1.85. Και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό αφού στην Τούμπα θέλουν αυξήσουν κι άλλο τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη προτού τον πουλήσουν.

Αν, πάντως, ο Τζόλης δεν μείνει στον ΠΑΟΚ, τότε η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει είναι η Γκλάντμπαχ με απόδοση 2.10, ενώ τρίτο φαβορί είναι η Κλαμπ Μπρίζ που παραμένει στους επίδοξους μνηστήρες, με απόδοση 5.00.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, που σύμφωνα με τις στοιχηματικές, ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, στα επόμενα φαβορί με απόδοση 6.00 συναντάμε μία κορυφαία αγγλική ευρωπαϊκή ομάδα η Μάντσεστερ Γ., ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στη σχετική «λίστα» βρίσκεται και ο Ολυμπιακός με... τρελή απόδοση.. 34.00!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate