Ολυμπιακός: Η αποζημίωση της Γαλατά, ο προπονητής της Νέφτσι, η αθλιότητα ενός ατζέντη και ο Σισέ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Η αποζημίωση της Γαλατά, ο προπονητής της Νέφτσι, η αθλιότητα ενός ατζέντη και ο Σισέ

Τα 7 κορυφαία: Η αποζημίωση της Γαλατά, ο προπονητής της Νέφτσι, η αθλιότητα ενός ατζέντη και ο Σισέ

Διαβάστε τα θέματα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα (12/7 - 18/7).   

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Διαβάστε τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών για αυτή την εβδομάδα (12/7 - 18/7):
 

Γιατί ο προπονητής της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ, θεωρεί πιο εύκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Γιατί ο προπονητής της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ, θεωρεί πιο εύκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό

Για τα ματς που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σαμίρ Αμπάσοφ. Ο τεχνικός της Νέφτσι αναφέρθηκε και στις μεταγραφές αλλά και στην πρόκριση της ομάδας του επί της Ντιναμό.

«Συγχαρητήρια για την πρόκριση στους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας έκανε να παίξουμε πιο προσεκτικά, αλλά δεχτήκαμε γκολ και έπρεπε να σώσουμε το ματς.

Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα τα συγχωρέσει. Θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε πριν από το πρώτο ματς, γιατί οι Έλληνες 100% δε συγχωρούν αν τους δοθεί η ευκαιρία», είπε ο Αμπάσοφ και συνέχισε «περιμένω ενίσχυση πριν από τα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Χρειαζόμαστε περίπου 5 παίκτες σε 2-3 θέσεις, χωρίς αριστερό μπακ δεν ξέρω πώς μπορώ να μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να κάνω αλλαγές και να δυναμώσουμε την ομάδα, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, το θέμα είναι οικονομικό.

Θέλουμε επιθετικό, 1-2 ακραίους επιθετικούς, έναν αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και έναν νέο γκολκίπερ. Ακόμα και αν είναι 30% έτοιμοι θα τους βάλω με τον Ολυμπιακό γιατί κάποιοι παίκτες έχουν μικροτραυματισμούς».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων, ο προπονητής της Νέφτσι τόνισε: «Το μόνο θετικό είναι ότι η Ντιναμό είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό και ίσως από αυτή την άποψη τα ματς με τη Ντιναμό ήταν πιο δύσκολα σε σχέση με τον Ολυμπιακό».

Για τον αγωνιστικό χώρο της ομάδας του είπε: «Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση για τον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μας συνεχώς γλιστρούσαν και είναι κάτι που συζητούσα με τους συνεργάτες μου την ώρα του αγώνα. Θέλουμε ο αγωνιστικός μας χώρος να είναι καλός».

Η Γαλατασαράι θα αποζημιώσει τον Ολυμπιακό

Είναι πολύ πιθανό η Γαλατασαράι να πληρώσει αποζημίωση στον Ολυμπιακό για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα.

Η Γαλατασαράι θα αποζημιώσει τον Ολυμπιακό

Πολύ μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στην Τουρκία το θέμα της ματαίωσης του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι το έχουν κάνει εθνικό ζήτημα και συνεχίζουν να ασχολούνται με όσα συνέβησαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Η ιστορία είναι γνωστή με τις ελληνικές αρχές να ζητούν από μέλη της αποστολής της Γαλατά να υποβληθούν σε rapid test κι εκείνοι να αρνούνται. Έτσι η τουρκική ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο, ήταν αυτοί που είχαν πληρώσει τα έξοδα της Γαλατασαράι για το φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα με έξοδα του Ολυμπιακού ήρθε το τσάρτερ στη χώρα μας όπως δικά του ήταν και τα έξοδα της διαμονής τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Milliyet" η Γαλατασαράι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει αποζημίωση στον Ολυμπιακό για το φιλικό που ακυρώθηκε. Τα ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρουν ότι λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες η Γαλατά ενδέχεται να πληρώσει 80.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Ο άμεσος συνεργάτης του Πιερ Ισά, Σαλίμ Αράς (ατζέντης των Σισέ, Μπα) και το ποστάρισμά του για τα ιατρικά του Τόμας Βάτσλικ, με σχόλιο για τον άνθρωπο που έφερε στο λιμάνι τον Τσέχο γκολκίπερ (Μοντέστο;).  Εξονυχιστικές εξετάσεις περνάει ο Βάτσλικ λόγω των προβλημάτων που είχε πέρσι στα γόνατα. 

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Ο Ολυμπιακός όπως όλα τα μεταγραφικά του αποκτήματα και όπως οφείλουν να κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες, περνούν από... κόσκινο τους νέους ποδοσφαιριστές.

Οι ιατρικές εξετάσεις μπορεί να διαρκούν και μία ολόκληρη μέρα για να είναι απόλυτα σίγουροι στο λιμάνι ότι μία μεταγραφή του δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα ή έναν τραυματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της μεταγραφής.

Για τον Τόμας Βάτσλικ ήταν γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε κάποια προβλήματα στα γόνατά του. Ωστόσο, προερχόταν από «γεμάτες» σεζόν με την Σεβίλλη. Μόνο την τελευταία του χρονιά ήταν στον πάγκο, αλλά πήγε κανονικά στο Euro 2020 και τον θαυμάσαμε με τη φανέλα της Τσεχίας.

Μάλιστα το 2018 όταν μετακόμισε από την Βασιλεία στην Σεβίλλη, οι άνθρωποι του γραφείου Τύπου των Ανδαλουσιάνων τον είχαν ρωτήσει για το πώς είναι τα γόνατά του, επειδή στην Ελβετία είχε αντιμετωπίσει ένα μικροπρόβλημα. Τελικά, όχι μόνο αποκτήθηκε από τους Ισπανούς, αλλά τα πρώτα δύο χρόνια του ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Και φτάνουμε στο τώρα και σε ένα ποστάρισμα του άμεσου συνεργάτη του Πιερ Ισά, Σαλίμ Αράς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, που αγγίζει όμως ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολυμπιακός με τον Ισά δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Όμως, το να κάνει καυστικά σχόλια ο Αράς για τον άνθρωπο που έφερε τον Βάτσλικ στον Ολυμπιακό (Τον Μοντέστο εννοεί; Δεν τον κατονομάζει πάντως) και να λέει ότι ο Τσέχος γκολκίπερ δεν περνάει τα ιατρικά, ήταν μία ενέργεια που όμοιά της δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν.

Πρώτον, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ ότι ο Βάτσλικ δεν περνάει τα ιατρικά. Μπορεί να τα περάσει και να υπογράψει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια, μπορεί να μην τα περάσει και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αυτό το ξέρουν οι γιατροί και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περνούν από εξονυχιστικές εξετάσεις τον Τσέχο λόγω των τραυματισμών που είχε στα γόνατα στο παρελθόν.

Αυτό που προσπαθούμε όμως να αναδείξουμε είναι ότι κανένας άσχετος (με την υπόθεση) μανατζαραίος δεν έχει δουλειά να ποστάρει τέτοια σχόλια που διαβάζοντάς τα κανείς, αντιλαμβάνεται ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων βγάζει εμπάθεια. Το φοβερό είναι ότι έδειξε να το διασκεδάζει κιόλας, τοποθετώντας φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων!

Μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Αράς είναι συνεργάτης με τον Ισά, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Τον Μπα και τον Σισέ! Δεν φταίνε φυσικά σε τίποτα οι δύο Αφρικανοί, επειδή ο Αράς ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας (12/7) και αποφάσισε να αφήσει υπόνοιες για όποιον έχει εμπλακεί στην υπόθεση του Βάτσλικ.

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Το αν θα κοπεί ένας ποδοσφαιριστής στα ιατρικά ή όχι, δεν είναι δουλειά ούτε του δημοσιογράφου, ούτε στελέχους μίας ΠΑΕ και πόσω μάλλον ενός μάνατζερ που δεν έχει μάλιστα και καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Μόνο ο γιατρός θα αποφασίσει... Και ο Χρήστος Θέος έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ακόμα και να ανάψει «κόκκινο» δηλαδή ο Θέος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πούμε «μπράβο» στον Αράς που «αποκάλυψε» το πρόβλημα στα ιατρικά. Αντικείμενο συζήτησης είναι το ύφος του ποσταρίσματός του.

Για την ιστορία ιδού τι έγραψε ο Αράς: «Γνωρίζετε ότι ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος «προσλήφθηκε» από τον «agent scout» του συλλόγου δεν περνάει τα ιατρικά;». Και στο τέλος της πρότασης υπήρχαν οι φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων!!!

Ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού: Γιατί μπήκε ο Βατσλίκ, γιατί βγήκε ο Σισέ

Υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα. Τόσο για τον αποκλεισμό του Σισέ από τα ματς με την Νέφτσι, όσο και για την παρουσία του Βατσλίκ.

Ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού: Γιατί μπήκε ο Βατσλίκ, γιατί βγήκε ο Σισέ

Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις ο Πέδρο Μαρτίνς στην κατάρτιση της λίστας. Δεν είναι έκπληξη ότι έμειναν έξω ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα. Και οι δύο δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι έκπληξη ούτε και ο αποκλεισμός του Ντρέγκερ που εκτός των άλλων είχε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τους Ανδρούτσο - Λαλά μπροστά του στη μάχη για το δεξί άκρο της άμυνας. Έκπληξη δεν είναι φυσικά ούτε ο πιτσιρικάς Αλγκασίμ Μπα, αλλά ούτε και ο Σισέ!

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Σισέ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα. Μα είναι απολύτως φυσιολογικό να μην μπει. Πρώτον, ο Μαρτίνς έχει πολλές επιλογές για το κέντρο της άμυνας (Σεμέδο, Σωκράτης, Μάρκοβιτς, Αβραάμ, αλλά και τον Ουσεϊνού Μπα για την ρεβάνς). Δεύτερον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σισέ δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά μία εβδομάδα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Μπήκε καθυστερημένα στην προετοιμασία και κατ’ επέκταση δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Μαρτίνς τσέκαρε στο φιλικό με τον Άρη τον Μπα, ναι μεν μπήκε στη λίστα για να μπορέσει να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, αλλά τον έχει στο μυαλό του για μία έξτρα λύση για τον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν.

Από εκεί και πέρα, έχει ποδοσφαιρική λογική και η παρουσία του Τόμας Βατσλίκ στην ευρωπαϊκή λίστα. Μόλις μία προπόνηση έχει προλάβει να κάνει με το υπόλοιπο σύνολο. Ωστόσο, η παρουσία του έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το να είναι προετοιμασμένος ο Μαρτίνς για παν ενδεχόμενο.

Αν τραυματιστεί (χτυπάει ξύλο βέβαια ο κόουτς) ο Τζολάκης που προορίζεται για βασικός στα δύο ματς ή ο Κρίστινσον, θα ήθελε να έχει τον Βατσλίκ στην 20άδα, παρότι δεν θα έχει παίξει ούτε σε φιλικό.

Από τη στιγμή που ο Τσέχος είναι μία χαρά και έχει αγωνιστικό ρυθμό από τα ματς του Euro 2020, ο Μαρτίνς για να νιώθει πιο ασφαλής δεν το πολυσκέφτηκε να στείλει και το δικό του όνομα στην UEFA.

Η αθλιότητα ενός ατζέντηΗ αθλιότητα ενός ατζέντηΓιατί δεν γίνεται να είσαι ατζέντης ποδοσφαιριστών και να προσπαθείς με εμετικά σχόλια στα σόσιαλ μίντια να καταστρέψεις καριέρες. Τώρα σε ποιον ήθελε να κάνει ζημιά ο Αράς είναι μια άλλη συζήτηση. Στον Βάτσλικ; Στον Μοντέστο που έκλεισε τον Τσέχο γκολκίπερ; Στον Ολυμπιακό; Σε ποιον; Και η αθλιότητά του παίρνει χειρότερες διαστάσεις, καθώς με το σχόλιο στο τουίτερ ακουμπάει σε προσωπικά δεδομένα, σε ιατρικά απόρρητα. Ποιος είναι αυτός ο Αράς και ο κάθε ατζέντης στην ίδια θέση που θα προκαταβάλει ότι ο Τσέχος γκολκίπερ, εκ των κορυφαίων του Γιούρο 2020 και τον οποίο η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «Εκίπ» συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης, δεν πρόκειται να περάσει τα ιατρικά τεστ ή τέλος πάντων δεν τα πέρασε; Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ περνούσε χθες όλη μέρα από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα θα συνεχίσει και σήμερα. Για ποιο λόγο προσπαθεί να κάνει ζημιά ο ατζέντης του Ισά; Να πω ότι ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πάρει παίκτη στις θέσεις των Σισέ και Μπα, να πω πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τους πελάτες του. Όμως ουδεμία σχέση έχει ο Βάτσλικ με τους δύο Αφρικανούς.

Το γεγονός ότι ο Αράς διέγραψε το τουιτάρισμά του μετά τον σάλο που ξέσπασε με κάνει να πιστεύω ότι δεν μετάνιωσε για αυτό που έγραψε οπότε το έσβησε, αλλά ότι έδρασε εκ του πονηρού, για δικούς του λόγους, το ανέβασε, έκανε την όποια ζημιά και μετά το έσβησε. Δήθεν μετανιωμένος. Η απόλυτη αθλιότητα! Και καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός -δεν ξέρω με ποιον τρόπο- να τον βάλει στη θέση του.

Λες και δεν ξέρει ο Χρήστος Θέος, λες και δεν γνωρίζει το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, λες και πρώτη φορά κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Ξέρει ο κάθε (φουκ)Αράς και δεν γνωρίζουν οι γιατροί. Λες κι αν ο Βάτσλικ έχει πρόβλημα οι γιατροί θα το κρύψουν και θα ανάψουν πράσινο φως να υπογράψει. Για αυτό τονίζω και πάλι ότι ο ατζέντης δεν το έγραψε κατά λάθος ή ήταν μια ανόητη ή άτυχη στιγμή του. Από τη στιγμή δε που αναφέρεται στον σκάουτερ που έκλεισε τη συμφωνία (πιθανότατα, όπως αναφέρει και ο Αλέξης Βιρβίλης, να αναφέρεται στον Μοντέστο), δεν αποκλείω φθόνο, εμπάθεια, ακόμη και μίσος για τον Κορσικανό πρώην άσο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος έχει ανακαλύψει «διαμάντια» τα οποία έχει φέρει στην Πειραιά.

Ο Βάτσλικ είναι το παράπλευρο θύμα. Ακόμη κι αν ο Τσέχος γκολκίπερ δεν περνούσε τα ιατρικά, αυτό δεν θα σημαίνει ότι είχε δίκιο ο Αράς. Απλά τώρα πιστοποιήθηκε η αλητεία του…

 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate