Χτυπάει παντού ο Ολυμπιακός: Προχωράει για Αγκιμπού Καμαρά, μιλάει και για Φοφανά (pic, vid)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Χτυπάει παντού ο Ολυμπιακός: Προχωράει για Αγκιμπού Καμαρά, μιλάει και για Φοφανά (pic, vid)

Χτυπάει παντού ο Ολυμπιακός: Προχωράει για Αγκιμπού Καμαρά, μιλάει και για Φοφανά (pic, vid)
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του σπουδαίου ταλέντου της Λιλ, αλλά έχει επαφές και για τον 20χρονο Μαμαντού Φοφανά της Χάβρης.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και λειτουργεί ως ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό, αλλά και στο τμήμα σκάουτινγκ οι ερυθρόλευκοι είναι… μίλια μπροστά από τους αντιπάλους τους στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στα ταλέντα από τη Γαλλία και την Αφρική έχοντας τα τρανά παραδείγματα με τους Παπέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, αλλά δεν σταματάνε εδώ, ειδικά από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση για την ομάδα Β’, αφού ο Ολυμπιακός θέλει και οφείλει να πρωταγωνιστεί παντού.

Έτσι οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές με παίκτες που θεωρούν ότι έχουν το πακέτο να ξεχωρίσουν στον Ολυμπιακό Β’. Ποδοσφαιριστές που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα όπως τον Αγκιμπού Καμαρά, που αποκάλυψε to10.gr, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει στο λιμάνι και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όμως από εκεί και πέρα δεν σταματάει εδώ ο Ολυμπιακός, αφού έχει ρίξει δίχτυα στη γαλλική αγορά. Εκτός από το «διαμάντι» της Λιλ, οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και για τον Μαμαντού Φοφανά της Χάβρης.

Ο Γάλλος της Χάβρης αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και είναι μόλις 20 χρονών (17/9/2000). Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του. Παράλληλα, θεωρείται το μεγάλο ταλέντο της Χάβρης, ενώ βρίσκεται στη γαλλική ομάδα από το 2016 και μετράει συνολικά 13 συμμετοχές στη Β’ ομάδα. Τη φετινή σεζόν βέβαια αγωνίζεται κανονικά στη Ligue 2 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρακολουθεί την περίπτωση του εδώ και καιρό, θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης εξελίξιμος που μπορεί στο μέλλον να προσφέρει πολλά στο λιμάνι, όπως και ο Καμαρά που ανήκει στη Λιλ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate