Η σύσκεψη για τους εξτρέμ, η άποψη του Μαρτίνς για 9+1 και η… κλήση από τον Φεγκουλί

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Η σύσκεψη για τους εξτρέμ, η άποψη του Μαρτίνς για 9+1 και η… κλήση από τον Φεγκουλί

Η σύσκεψη για τους εξτρέμ, η άποψη του Μαρτίνς για 9+1 και η… κλήση από τον Φεγκουλί
To10.gr καταγράφει τις απόψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τους εξτρέμ που παρακολουθεί και εξετάζει ο Ολυμπιακός.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η απόκτηση εξτρέμ είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει απλά παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ του. Αλλά παίκτες που θα μπουν και θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει μια μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών και κινούνται καθημερινά, είτε να την εμπλουτίσουν είτε να πλησιάσουν όσο περισσότερο γίνεται σε κάποιους εξ αυτών. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ενεργό ρόλο σε όλες τις υποθέσεις, καθώς έχει σταθμίσει τα ονόματα, με βάση τα δικά του κριτήρια.

Και αυτό συνέβη και πρόσφατα. Με τον Πορτογάλο να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για κάποιους από τους παίκτες που εξετάζονται, αλλά επί της ουσίας να μην αποκλείει κανέναν.

Στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη ο Μαρτίνς επανάλαβε ότι έχει στην πρώτη γραμμή των επιθυμιών του τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας, τον οποίο ο ίδιος είχε αφήσει στο «περίμενε» πέρυσι, επιλέγοντας τον Μπρούμα στο μεταξύ τους μπρα ντε φερ. Μια περίπτωση περίπλοκη και πολύ ακριβή (1.9 εκατ. € τον χρόνο) μετά την πολύ καλή φετινή σεζόν.

 

Επίσης, έδειξε εκ νέου ενδιαφέρον για τον Ρις Νέλσον της Αρσεναλ και εμφανίστηκε πρόθυμος ακόμη και να μιλήσει ο ίδιος μαζί του, μήπως αυτό έκανε τα πράγματα κάπως πιο εύκολα. Σε μια μεταγραφή που ούτως ή άλλως θεωρείται φοβερά δύσκολη, λόγω και του πλήθους των ομάδων που θέλουν τον Αγγλο, και των απαιτήσεων της Αρσεναλ και της αναποφασιστικότητας του 21χρονου διεθνούς εξτρέμ.

Ο Μαρτίνς μίλησε με καλά λόγια για τον Ρόνι Λόπες (Σεβίλλη), που όμως είναι μια μεταγραφή που δεν μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή. Ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ αμείβεται με 2.7 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς, έχει πρόταση από την Μπενφίκα και άλλους συλλόγους από το top 5, ενώ πριν τον δώσει εκ νέου με δανεισμό, η Σεβίλλη είναι πιθανό να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην προετοιμασία της.

Εξαιρετικά δύσκολη και ακριβή και η περίπτωση του Ντένις Μπουανγκά (Σεντ Ετιέν), τον οποίο η γαλλική ομάδα θέλει να χρησιμοποιήσει για να βάλει σχεδόν 10.000.000 € στα ταμεία της. Ο Μαρτίνς θα τον ήθελε, αλλά μεταγραφή τώρα, δεν μπορεί να γίνει.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς έβαλε ερωτηματικό στον Λίνκολν (Σάντα Κλάρα) και σε έναν ακόμη εξτρέμ από την Πορτογαλία και ζήτησε να τους εξετάσει περισσότερο. Ενώ άφησε πιο πίσω τους Αλασάν Ενταό (Καραγκιουμρούκ) και Ρομέν ντελ Καστίγιο (Ρεν), θέλοντας επίσης να τις τσεκάρει περισσότερο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός αφήνει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και ειδικά εκείνη του Γάλλου της Ρεν.

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου επέστρεψε στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους και είναι γνωστό ότι στον Μαρτίνς αρέσει. Ωστόσο ο Νιγηριανός εξτρέμ της Μονακό σε πρώτη φάση δεν θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη. Κι αν δεν μείνει στη Γαλατά, θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με μία εκ των Μπεσίκτας ή Φενέρ, καθώς η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί πλήρως στην πόλη! Επιπλέον, η Μονακό ενημέρωσε ότι εάν η «Τσιμπόμ» δεν κάνει χρήση της οψιόν (4.3 εκατ. ευρώ), τότε ο 24χρονος εξτρέμ θα γυρίσει στο Πριγκιπάτο, για να κάνει προετοιμασία. Και μετά θα αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι. Για την ιστορία, τα καθαρά χρήματα του συμβολαίου του, είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την Πόλη προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο, που θέλει τον Ολυμπιακό να μπαίνει τελείως απροειδοποίητα σε μια υπόθεση που φάνταζε ανέφικτη έως τώρα. Ο λόγος για την υπόθεση του Σοφιάν Φεγκουλί. Του 31χρονου (26/12/1989) εξτρέμ της Γαλατασαράι, ο οποίος έχει απολαβές που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά όπως έγινε γνωστό, το ποσό αυτό θα το καρπωθεί σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική ομάδα. Η οποία θέλει να τον αφήσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο εκπρόσωπος του Φεγκουλί φέρεται να έθεσε ο ίδιος το όνομα του πελάτη του στη διάθεση των Πειραιωτών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην περίπτωσή του μπορεί να υπάρξει ανατροπή. Καθώς όλα τα παραπάνω είναι στα λόγια. Και τίποτε δεν είναι απτό. Εάν η υπόθεση μπει σε άλλη βάση, τίποτε δεν αποκλείεται. Με τον Μαρτίνς να μην έχει πάρει θέση, αλλά να έχει θέσει ως ηλικιακό όριο τα 30 έτη. Ενώ δείχνει να θέλει και άλλου τύπου εξτρέμ, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με όλους, ακολουθεί τον δικό του δρόμο και υπάρχει βεβαιότητα πως στο τέλος της ημέρας θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει. Μάλιστα, κάποιες εξ αυτών ήδη βρίσκονται επίσης υπό συζήτηση. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.  Επίσης, για κάποιες από τις παραπάνω περιπτώσεις, που βρίσκονται στη λίστα ή σε επαφές με τους πρωταθλητές και φαίνεται ανέφικτη τώρα η απόκτησή τους, μπορεί να προκύψει ανατροπή. Αλλά πολύ αργότερα. Διότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις… 32 Αυγούστου. Εάν κάποιες συγκυρίες ευνοήσουν. Δυστυχώς, μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλγει κορυφαίους παίκτες και να τους βάζει σε σκέψεις, αλλά η Ελλάδα και το ποδοσφαιρικό της επίπεδο, αποτελούν τροχοπέδη. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύνει κάθε φορά η διοίκηση των Πειραιωτών…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate