Συνύπαρξη Ελ Αραμπί, Χασάν, Τικίνιο - Τι θα συμβει;

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Συνύπαρξη Ελ Αραμπί, Χασάν, Τικίνιο - Τι θα συμβει;

Συνύπαρξη Ελ Αραμπί, Χασάν, Τικίνιο - Τι θα συμβει;

Η σημασία του Αχμέντ Χασάν στο πλάνο του Μαρτίνς, η συνύπαρξη με Ελ Αραμπί, Τικίνιο και η ανάγκη τριών φορ πρώτης γραμμής στον Ολυμπιακό. . 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται ο Ολυμπιακός - αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, αλλά και γενικότερα - θέμα πώλησης του Αχμέντ Χασάν επειδή απέκτησε τον Τικίνιο και έχει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έτοιμο για να γίνει για τρίτη σερί σεζόν πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα.

Δεν είναι απλό να φύγει κάποιος επιθετικός του Ολυμπιακού με την... απλοϊκή απορία του «πώς θα γίνεται να παίζουν όλοι». Μα και φυσικά θα γίνεται να παίζουν όλοι. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει άλλωστε τον σχηματισμό που θα επιλέξει για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας. Αλλά όποιο σύστημα και να προτιμήσει για βασικό, θέση θα υπάρχει για όλους.

Για το καλοκαίρι και τις μάχες των προκριματικών δεν το συζητάμε. Ο Τικίνιο έχει να παίξει αρκετό καιρό λόγω της απραξίας με την ιστορία της Κίνας και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ότι θα μπει στα ματς και θα σκοράρει κατά ριπάς. Ότι θα το κάνει κάποια στιγμή στην πορεία είναι σχεδόν βέβαιο, με βάση το...ιστορικό του. Ο Χασάν με τον Ελ Αραμπί θα είναι οι παίκτες που κατά κύριο λόγο θα κουβαλήσουν επιθετικά το βαρύ φορτίο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Τουλάχιστον στα πρώτα στάδια.

Για τον Χασάν ο Μαρτίνς έχει κάνει αγώνα εδώ και τρία χρόνια να τον έχει στον Ολυμπιακό. Με δύο δανεισμούς και εισήγηση για αγορά. Λέτε να είναι τόσο εύκολο για τον Πορτογάλο να τον... αποχωριστεί; Φυσικά και στο ποδόσφαιρο όλα έχουν την τιμή τους, αλλά για τον Ολυμπιακό η αξία του Χασάν υπολογίζεται ίσως και περισσότερο απ' όσο είναι στην πραγματικότητα.

Και καλά κάνουν στον Πειραιά. Ο Χασάν των 15 γκολ στις δύο από τις τρεις σεζόν του στον Ολυμπιακό, τα έβαλε φέτος έχοντας και το μεγάλο πρόβλημα με τον covid-19. Γιατί να μην τα βάλει και του χρόνου; Επειδή θα παίζει και ο Τικίνιο; Μα και στη φετινή σεζόν ο Αιγύπτιος δεν ήταν βασικός. Ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξε συχνά από την αρχή το 4-4-2 για να έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Αλλαγή έμπαινε τις περισσότερες φορές, το ίδιο μπορεί να ισχύει και στη νέα περίοδο. Λέτε ο Πέδρο να μην τον εμπιστεύεται; Τον παίκτη που έδωσε δυο προκρίσεις, με τα γκολ επί της Μαρσέιγ και της PSV;

Είπαμε, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει τελικά. Αλλά να δώσει ο Ολυμπιακός τον Χασάν επειδή πήρε τον Τικίνιο και επειδή η... Μπεσίκτας «παίζει» με την άνεση της εξασφαλισμένης συμμετοχής στους ομίλους, δεν υπάρχει περίπτωση. Κι η γνώμη μου παραμένει ότι θα είναι ιδανικό για τον Ολυμπιακό να έχει φέτος ρόστερ με αυτούς τους τρεις επιθετικούς. Των 440 γκολ στην καριέρα τους σε συλλόγους και εθνικές ομάδες. Που άνετα μπορεί να τα κάνουν 500 και να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την πειραϊκή ομάδα σε ουσία και θέαμα...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate