Η σκέψη του Ολυμπιακού για την επένδυση «Κώστας Αντετοκούνμπο»

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Η σκέψη του Ολυμπιακού για την επένδυση «Κώστας Αντετοκούνμπο»

Η σκέψη του Ολυμπιακού για την επένδυση «Κώστας Αντετοκούνμπο»
Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει εδώ και αρκετές ημέρες τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Κώστα Αντετοκούνμπο και το sportfm.gr, αναλύει τα δεδομένα για την περίπτωσή του. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έχοντας καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύμφωνα με τα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα τις θέσεις των πλέι μέικερ (Γουόκαπ), γκαρντ/φόργουορντ (Λάιτι) και σέντερ (Φαλ), μαζί με την επένδυση στους Λούντζη και Κάρτερ, ο Ολυμπιακός έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει… ανοικτά μάτια και για περαιτέρω ενίσχυση, όχι μόνο για έναν ακόμα παίκτη που θα λογίζεται ως βασικός (π.χ. ένας σούτινγκ γκαρντ), αλλά και για περιπτώσεις ελλήνων με προοπτική. Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι εδώ και μερικές ημέρες ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά δεν είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί την νέα σεζόν στην Ευρώπη. Οι καλές εμφανίσεις του με την Εθνική στο τουρνουά Ακρόπολις, έφεραν το όνομά του στην επικαιρότητα, όμως έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκας αρκετά πιο πριν.

Μετά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετές ημέρες τον έχει πλησιάσει, βολιδοσκοπώντας αρχικά τις προθέσεις του. Αυτό που του έχουν ξεκαθαρίσει οι «ερυθρόλευκοι», είναι πως θα ήθελαν να συνεργαστούν για αρκετά χρόνια και πως τον υπολογίζουν ως ένα μελλοντικό πρότζεκτ. Οι πειραιώτες βλέπουν τον παίκτη ως μία πολύ καλή επένδυση για το ρόστερ τους και θέλουν να υπογράψουν μαζί του πολυετές συμβόλαιο, που θα έχει και τις σχετικές option αποχώρησης για το ΝΒΑ. Του έχουν ξεκαθαρίσει παράλληλα πως έχουν την θέληση να δουλέψουν μαζί του και στο ατομικό κομμάτι για να βελτιωθεί.

Χωρίς την πίεση να υπάρχουν απαιτήσεις από τον ίδιο άμεσα στην Ευρωλίγκα, καθώς στην φροντ λάιν υπάρχουν ήδη αρκετοί παίκτες που θα έχουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο. Όπως αναφέραμε, ο Αντετοκούνμπο έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ, όμως αν δεν βρει ομάδα, δεδομένα ο Ολυμπιακός θα είναι μία από τις επιλογές του, με πολυετές συμβόλαιο και χρήματα που θα ξεπερνούν αυτά που κέρδισε φέτος στις ΗΠΑ (σ.σ. περίπου 240 χιλιάδες δολάρια καθαρά).

Θα σκεφτεί το μέλλον του και θα αποφασίσει πιθανότατα τον Ιούλιο. Αν ο παίκτης επιστρέψει στην Ευρώπη και θελήσει να πάει σε ομάδα που θα έχει στάνταρ 15-20 λεπτά συμμετοχής, πάντως, οι πειραιώτες δεν θα είναι το φαβορί για την υπογραφή του.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate