Οι Σιόβας - Μπενατιά και η αναζήτηση (και) στην Πορτογαλία για στόπερ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Οι Σιόβας - Μπενατιά και η αναζήτηση (και) στην Πορτογαλία για στόπερ

Οι Σιόβας - Μπενατιά και η αναζήτηση (και) στην Πορτογαλία για στόπερ
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πλάνο του και για τη σοβαρή πιθανότητα της ενίσχυσης της άμυνάς του από τη στιγμή που παραμένει ανοιχτό εάν θα μείνουν ή όχι οι Σεμέδο και Παπέ Σισέ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οι μεταγραφικές διεργασίες στον Ολυμπιακό καλά κρατούν και η κατάσταση θα πηγαίνει έτσι έως και το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Σε αυτή τη φάση η γραμμή που μπορεί να έχει τις περισσότερες αποχωρήσεις είναι της άμυνας. Με Σα, Σεμέδο και Παπέ Σισέ υποψήφιους προς αποχώρηση και τον Μάρκοβιτς να κρίνεται στην προετοιμασία, όπως θα κριθούν και οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, παρότι τα δεδομένα και οι πληροφορίες σε αυτή τη φάση συγκλίνουν πως θα στηριχθούν.

Από τη στιγμή που υπάρχει αναζήτηση για στόπερ υπάρχουν και ονόματα που έχουν τεθεί επί τάπητος. Όπως του Σιόβα αλλά και του Μπενατιά. Δύο περιπτώσεων με πιθανότητες να μπορέσουν να κλείσουν.

Υπάρχει όμως και η αναζήτηση και στην πορτογαλική αγορά που ξέρει καλά ο Ολυμπιακός (εκτός βέβαια από τη γαλλική). Και εκεί υπάρχουν υποθέσεις παικτών που ξέρει ο Ολυμπιακός και έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν. Όπως του Πέδρο Ενρίκε ή του Πεδράο. Στα 28 του ο Βραζιλιάνος στόπερ (παίζει και ακραίος μπακ) ήταν δανεικός στην Αλ Γουάχντα, έχοντας 15 αγώνες εκεί και ανήκει στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Πάνω σε αυτό βέβαια έχει τη σημασία του πως ο Ολυμπιακός ναι μεν κοιτάζει κυρίως για έναν στόπερ και έναν ακραίο μπακ όμως μπορεί να χρειαστεί να πάρει και 2ο σέντερ μπακ. Και μάλιστα να είναι και παίκτης που επίσης να προορίζεται για βασικός. Πάντως και ο Σιόβας και ο Μπενατιά είναι δύο αξιόλογες περιπτώσεις. Ο μεν πρώτος ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και έχει σταθεί σε επίπεδο Primera Division και ο δε δεύτερος έχει πίσω του μία τεράστια καριέρα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate