Τα σενάρια για Μανωλά και Ολυμπιακό από την Ιταλία και οι δυσκολίες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τα σενάρια για Μανωλά και Ολυμπιακό από την Ιταλία και οι δυσκολίες

Τα σενάρια για Μανωλά και Ολυμπιακό από την Ιταλία και οι δυσκολίες

Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι προκειμένου να επιστρέψει ο Κώστας Μανωλάς στην Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο κακός χαμός γίνεται στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες. Μία… καταιγίδα δημοσιευμάτων κάνει λόγο για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα οι γείτονες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να δουλεύει την επιστροφή του Έλληνα στόπερ στην ομάδα του Πειραιά.

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για επαφές των δύο ομάδων για τον ποδοσφαιριστή που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νάξο και κάνει διακοπές. Ο 29χρονος στόπερ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να γυρίσει στον Πειραιά. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι κάποια στιγμή.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι ότι με τη Νάπολι είναι "δεμένος" με συμβόλαιο έως το 2024. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι βασικός και δεν μοιάζει τόσο εύκολο να τον δώσει η ομάδα του ιταλικού νότου. Οι "παρτενοπέι" είχαν ξοδέψει 36 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2019 από τη Ρόμα.

Επίσης ο ίδιος έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Νάπολι το οποίο δεδομένα δεν μπορεί να το πλησιάσει ο Ολυμπιακός. Στην Ιταλία γίνεται ο κακός χαμός τις τελευταίες ώρες και μάλιστα κάνουν λόγο για επαφές των δύο συλλόγων προκειμένου να επιστρέψει ο παίκτης αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate