Πρώτο θέμα ο Φορτούνης στην Τουρκία (Vid)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Πρώτο θέμα ο Φορτούνης στην Τουρκία (Vid)

Πρώτο θέμα ο Φορτούνης στην Τουρκία (Vid)
Η τρελή πρόταση της Γαλατασαράι στον Φορτούνη και τα παιχνίδια των Τούρκων για την τιμή πώλησης.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος στόχος της Γαλατασαράι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και αυτό οι Τούρκοι φροντίζουν να το αναδεικνύουν με κάθε τρόπο. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, λοιπόν, έγινε πρώτο θέμα στα τουρκικά κανάλια, καθώς οι εξελίξεις «τρέχουν» σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες.

Οπως αναφέρει ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός «A Spor», άνθρωποι της Γαλατά είχαν επίσημη επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, με σκοπό να βρεθεί τρόπος ώστε ο Φορτούνης να μετακομίσει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη και την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ, που έπαιξε πρώτο θέμα στα αθλητικά, προκύπτει ότι η απαίτηση του Ολυμπιακού για μίνιμουμ 7 εκατ. ευρώ, βρήκε αντίθετους τους Τούρκους. Με αποτέλεσμα να παγώσουν τις επαφές, όπως σημειώνεται.

Είναι, όμως, αυτή η αλήθεια; Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Γαλατασαράι θέλει τον Φορτούνη με κάθε τρόπο. Και θα συνεχίσει να προσπαθεί για την απόκτησή του. Με τη δημοσίευση περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος να δείχνει ένα νέο παιχνίδι τακτικής από τη διοίκηση των Τούρκων. Καθώς όπως προκύπτει η Γαλατασαράι έχει στόχο να επιστρέψει. Και μάλιστα δυναμικά. Βάζοντας στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 5-6 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η νέα διοίκηση της Τσιμπόμ, εμφανίζεται βέβαιη ότι θα πείσει τον Φορτούνη να πει το «ναι», στρώνοντας στα πόδια του ένα χαλί με εκατομμύρια. Δεν είναι μυστικό ότι οι Τούρκοι εμφανίζονται έτοιμοι να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. για 4 χρόνια στον επιτελικό μέσο του Ολυμπιακού. Ητοι, σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Βεβαίως, όλα θα κριθούν από το τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Καθώς και στο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί μεγάλες προτάσεις για τον «Φόρτου», αλλά τις έχουν απορρίψει. Και το ίδιο είχε κάνει και ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, επειδή οι μεταγραφές είναι απρόβλεπτες, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή πώληση. Ειδικά εάν ο παίκτης το θελήσει, τα ποσά είναι τα σωστά και φυσικά συναινέσει και η ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate