Ολυμπιακός: Άμεσα κλείνει ο Πινακά… και ανακοινώνεται!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Άμεσα κλείνει ο Πινακά… και ανακοινώνεται!

Ολυμπιακός: Άμεσα κλείνει ο Πινακά… και ανακοινώνεται!
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει τον Πινακά από την ΑΕΛ, σε μία περίπτωση με φόντο το μέλλον, όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ολυμπιακός και ΑΕΛ είναι σε συμφωνία, το ίδιο και με τον Πινακά και απομένουν πλέον τα τυπικά. Λεπτομέρειες απομένουν, ώστε ο νεαρός φορ να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Στο μεγάλο λιμάνι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Δημήτρη Πινακά και θεωρούν ότι εάν βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού, θα δουλέψει με τους κορυφαίους, θα βελτιώσει τις αδυναμίες του, θα εξελίξει τις ικανότητές του και θα γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η ΑΕΛ είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον νεαρό επιθετικό και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει ότι έχει δεχθεί δύο προτάσεις για τον Πινακά. Μία από ιταλική ομάδα 1.2 εκατ. ευρώ και μία από ελληνική 1.5 εκατ. ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες