Πένθος για τον Κώστα Φορτούνη

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Πένθος για τον Κώστα Φορτούνη

Πένθος για τον Κώστα Φορτούνη

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Κώστα Φορτούνη, αφού έφυγε από  τη ζωή ο θείος του, ο Βαγγέλης Φορτούνης.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κώστα Φορτούνη, αφού σήμερα (6/6) το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο θείος του, ο Βαγγέλης Φορτούνης.

Ο Βαγγέλης Φορτούνης επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης στην Καλαμπάκα. Μάλιστα ξεκίνησε μαζί με τον αδερφό του, τον Σπύρο, ο οποίος είναι ο πατέρας του άσου του Ολυμπιακού και το καφενείο τους ονομαζόταν "Άμυνα".

Πέρα από την εστίαση ο Βαγγέλης Φορτούνης αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Ο ίδιος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΣ Μετεώρων και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην Καλαμπάκα.

Ο ΑΣ Μετεώρων στο μήνυμα του για τον παλαίμαχο άσο ανέφερε: «Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ευάγγελου Φορτούνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate