Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Χολέμπας

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Χολέμπας

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Χολέμπας
Εντός της ημέρας πρέπει να απαντήσει ο Χοσέ Χολέμπας στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, στον οποίο θεωρείται διαδικαστική η αντίστοιχη υπόθεση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Θετικά ή αρνητικά σήμερα θα τελειώσει το θέμα του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον πρώην διεθνή μπακ-χαφ, ο οποίος φέρεται να μην την αποδέχεται για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλη προσφορά στον παίκτη, ο οποίος έχει διορία μέχρι σήμερα να δώσει την τελική του απάντηση. 
 
Αν ο Χολέμπας δεν απαντήσει ή δεν αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών, εκείνοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του.

Το προηγούμενο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια σχετικά με την συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ, όπως η επιστροφή του Κώστα Τσιμίκας ή ότι οι ιθύνοντες εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Φρέντρικ Μπιόρκαν που είχε απασχολήσει τον Ιανουάριο (μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που τελικά αποκτήθηκε). 
 
Πρόκειται για ένα θέμα που «καίει» ουσιαστικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν κάποιους παίκτες στο μυαλό του και θα ενεργοποιήσουν την όποια λύση υπάρχει, καθώς αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Ρέαμπτσιουκ.

Σε αντίθεση με το θέμα του Χολέμπας, με την επιστροφή του από τις ολιγοήμερες διακοπές του μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Πρόκειται για μία διαδικαστική υπόθεση και οι δύο πλευρές θα βρεθούν για να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα ακούγονται διάφορες φήμες περί ενδιαφέροντος ομάδων από το εξωτερικό για εκείνον.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate