Ολυμπιακός: Ο Νέλσον που ενδιαφέρει και οι γερμανικές «σειρήνες»!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Ο Νέλσον που ενδιαφέρει και οι γερμανικές «σειρήνες»!

Ολυμπιακός: Ο Νέλσον που ενδιαφέρει και οι γερμανικές «σειρήνες»!
Ο Ρις Νέλσον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών γερμανικών ομάδων. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ρις Νέλσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει και να ενδιαφέρεται για εκείνον. Όμως, ο παίκτης της Άρσεναλ δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Αρτέτα, με την πόρτα της εξόδου να είναι κοντά.

Μάλιστα, τα Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωσή του, με την Άρσεναλ να θέλει να τον δώσει δανεικό.

Φυσικά, πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς είναι ένας αρκετά «αλμυρός» ποδοσφαιριστής. Συν τοις άλλοις, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Γερμανίας.

Σκοπός των Λονδρέζων είναι να πάει σε μια ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται βασικός, καθώς έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Ο Αρτέτα, αν και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, έχει μια πολύ καλή άποψη για εκείνον.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate