Ολυμπιακός Β': Το πλάνο για την νέα σεζόν!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός Β': Το πλάνο για την νέα σεζόν!

Ολυμπιακός Β': Το πλάνο για την νέα σεζόν!
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλά έτοιμος για τη στελέχωση της Β' ομάδας αλλά είχε και συγκεκριμένο σκεπτικό για το πως να στηθεί το νέο αυτό αγωνιστικό τμήμα του.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οι Ερυθρόλευκοι - όπως έχετε διαβάσει και ενημερωθεί και στις προηγούμενες ημέρες - εδώ και χρόνια είχαν στα σκαριά πλάνα είτε για ομάδα Κ-23 είτε για ομάδα Β'. Τώρα που άνοιξε για τα καλά ο δρόμος για τις Β' ομάδες στη Super League 2 δίνεται μία μοναδική ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Μία ευκαιρία να αξιοποιήσει παίκτες που δυσκολευόταν είτε να τους εντάξει στην Κ-19 είτε στην Α' ομάδα ή που αναγκαζόταν να τους δίνει δανεικούς σε πιο χαμηλές κατηγορίες. Ειδικά παίκτες με προοπτική.

Γιατί αυτό; Διότι πολύ απλά ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα παικτών. Και δανεικούς αλλά και παιδιά τα οποία μπορεί να μην βρίσκουν χρόνο ούτε στην Κ-19 ούτε φυσικά στην πρώτη ομάδα.

Ας δούμε χαρακτηριστικά παραδείγματα για να προσεγγίσουμε το σκεπτικό των Πειραιωτών. Για παράδειγμα ο Κύπριος Κωστή αντί να πάει δανεικός στον Λεβαδειακό θα μπορούσε να στελεχώνει τη Β' ομάδα. Ο 21χρονος Κωστή που είχε στους Βοιωτούς 15 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.
 

Παιδιά όπως ο Σουρλής ή ο Μπέλιτς αντί να πηγαίνουν στην Κ-19 μπορούν να δοκιμάζονται σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο με τη Β' ομάδα. Κοινώς ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη κατηγορία παικτών που πληρούν τα κριτήρια στελέχωσης Β' ομάδας. Τι καλύτερο από το να έχεις παίκτες που να θες να τσεκάρεις από την ομάδα σου στη Β' ομάδα.

Το πλάνο για τις Β' ομάδες και τα κριτήρια

Το πλάνο είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς αλλά να μην έχουν δικαίωμα ανόδου. Επίσης στο πλάνο είναι για ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται.

Σε σχέση με το ρόστερ θα απαρτίζεται από πέντε παίκτες 22-23 ετών, με δέκα παίκτες που να έχουν υποχρεωτικά παρουσία τριών ετών σε υποδομές / Ακαδημίας οποιασδήποτε ομάδας αλλά και τον επιτρεπόμενο αριθμό ξένων της κατηγορίας. Να θυμίσουμε πως πλην του Big-4 και του Άρη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για Β' ομάδες σε πιο χαμηλές κατηγορίες οι Βόλος και Ατρόμητος αλλά τελικά δήλωση συμμετοχής έκαναν μόνο οι Βολιώτες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες