Ολυμπιακός: Το 3-4-3 του Μαρτίνς και οι μεταγραφές

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Το 3-4-3 του Μαρτίνς και οι μεταγραφές

Ολυμπιακός: Το 3-4-3 του Μαρτίνς και οι μεταγραφές

Οι μεταγραφές τρέχουν για τον Ολυμπιακό, αλλά πολλά εξαρτώνται από το σύστημα που θα θελήσει να εφαρμόσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι Πειραιώτες με τον Τικίνιο ολοκλήρωσαν την πρώτη τους μεταγραφή γι' αυτό το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αφού ήδη έχει τον παίκτη που ζήτησε.

Ο Πορτογάλος αυτές τις ημέρες συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του. Την ίδια ώρα και αυτός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας του. Κι ενώ οι μεταγραφές "τρέχουν" ένα θέμα είναι το σύστημα που θα εφαρμόσει ο Πέδρο Μαρτίνς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εάν ο Πορτογάλος τεχνικός επιμείνει στο 3-4-3 και για τη νέα σεζόν τότε γίνεται αντιληπτό ότι χρειάζεται ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πρώτα απ' όλα θέλει στόπερ και σε ποσότητα, αλλά και με την ικανότητα να παίξουν αυτό το σύστημα. Ο Σεμέδο είδαμε στα τελευταία ματς ότι κεντρικός στόπερ στην τριάδα δεν μπορεί να παίξει, έναν ρόλο που έπαιξε πολύ καλά ο Σωκράτης.

Οι δύο ακραίοι του στην άμυνα θα πρέπει να είναι φουλ μπακ. Να είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν όλη την πλευρά με την ίδια ευχέρεια σε άμυνα και επίθεση. Και εκεί περιμένει τον Λαλά να τον δει στην προετοιμασία και φυσικά τον Ρέαμπτσιουκ να μπει στην τακτική. Επίσης οι ακραίοι του πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλει εξτρέμ που να πατάνε περιοχή και να σκοράρουν. Να κάνουν τη δουλειά που έκανε ο Μασούρας. Δεν θέλει εξτρέμ που θα παίζει στον ασβέστη, διότι είναι τέτοιες οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου συστήματος. Και όλα αυτά αν αποφασίσει ο Μαρτίνς να παίξει πάλι με 3-4-3.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate