Νικολακόπουλος: «Η διπλή συμφωνία Ολυμπιακού - Μπουχαλάκη»

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Νικολακόπουλος: «Η διπλή συμφωνία Ολυμπιακού - Μπουχαλάκη»

Νικολακόπουλος: «Η διπλή συμφωνία Ολυμπιακού - Μπουχαλάκη»
Στα δεδομένα μιας ιδιότυπης συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Μπουχαλάκη αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα παρεπόμενα της πρώτης μεταγραφικής κίνησης του Ολυμπιακού, αυτή του Τικίνιο αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την απόκτηση του Ενταό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, όμως, στάθηκε στο θέμα του Μπουχαλάκη ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει την επέκταση ως το 2024 σχολιάζοντας ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός με τον παίκτη έχουν προχωρήσει σε μια ιδιότυπη διπλή συμφωνία. 
 
Ποια τα δεδομένα αυτής; Πρώτον, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα... χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 με αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη. Δεύτερον, τα δύο μέρη αυτής, έχουν συμφωνήσει ότι με ένα συγκεκριμένο ποσό (για παράδειγμα 5 εκατομμύρια ευρώ) ο Μπουχαλάκης μπορεί να φύγει και να πάει στο εξωτερικό. 
 
Είναι προφανές, ότι υπάρχουν 1-2 ενδιαφερόμενες ομάδες για τον παίκτη, οι οποίες ακόμη δεν έχουν κάνει επίσημες προτάσεις και θα φανεί αν τελικά κάνουν ή όχι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα... 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες