Κουντέ: Μετάθεση άφιξης για τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Κουντέ: Μετάθεση άφιξης για τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Κουντέ: Μετάθεση άφιξης για τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του Πιερ Κουντέ, στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το πρωί της Τρίτης, η άφιξη του Καμερνουνέζου θα καθυστερήσει για κάποιες ώρες, λόγω θέματος με το αεροσκάφος της πτήσης του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους ακυρώθηκε η πτήση του Κουντέ, με αποτέλεσμα να αλλάξει και η ώρα άφιξης του στη χώρα μας. Ο Καμερουνέζος άσος αναμένεται να βρίσκεται στο «Ελ. Βενιζέλος» ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτης στη 01:00.

Δεν αλλάξει τίποτε αυτό, φυσικά, ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Απλώς παρατείνει λιγάκι τη διαδικασία επισημοποίησης της απόκτησης του Καμερουνέζου χαφ, από τον Θρύλο!

Για ό,τι νεότερο θα ενημερωθείτε μέσα από το site μας. Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε βήμα-βήμα, τη μεταγραφάρα Κουντέ στον Θρύλο!

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες