Έρχεται πρόταση για Καμαρά στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Έρχεται πρόταση για Καμαρά στον Ολυμπιακό

Έρχεται πρόταση για Καμαρά στον Ολυμπιακό
Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» είναι πολύ πιθανό να έρθει σύντομα πρόταση για τον Μαντί Καμαρά, που αρέσει σε Ισπανία και Αγγλία. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μαντί Καμαρά αυξάνει διαρκώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» είναι πολύ πιθανό να έρθει σύντομα πρόταση για την αγορά του από μεγάλο πρωτάθλημα.

Ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία έχουν εδώ και καιρό στο στόχαστρο τον 24χρονο μέσο. Η Σεβίλλη είναι μια από αυτές, αλλά για την ώρα δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη προσφορά, κάτι που όμως είναι πιθανό να συμβεί προσεχώς. 
 
Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν… «καίγεται» να πουλήσει τον Μαντί Καμαρά. Ο άσος από τη Γουινέα έχει συμβόλαιο ως το 2024 και οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται καν να το συζητήσουν για ποσό μικρότερο από τα 20 εκατ. ευρώ.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες