Βλέπουν Ολυμπιακό στο Champions League!

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Βλέπουν Ολυμπιακό στο Champions League!

Βλέπουν Ολυμπιακό στο Champions League!

Εκτιμήσεις στην Ισπανία για τους ομίλους του νέου Champions League και τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν τον Ολυμπιακό στα φαβορί για τη συμμετοχή. Λογικά στο τέταρτο γκρουπ θα είναι αν περάσει η ελληνική ομάδα. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Μετά την ολοκλήρωση του Champions League και την κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι έχουν πια αρχίσει οι εκτιμήσεις για την επόμενη διοργάνωση και για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στους ομίλους. Με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπεί την Ελλάδα και να διεκδικεί μέσω των προκριματικών φάσεων την παρουσία του για μία ακόμη φορά στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA.

Σε αφιερώματα στην Ισπανία σχετικά με την παρουσία των ομάδων της χώρας στους ομίλους και σε ποια γκρουπ δυναμικότητας θα λάβουν μέρος, γίνεται λόγος για για τις πιθανές ομάδες που θα προκριθούν από τις φάσεις του καλοκαιριού. Κι ο Ολυμπιακός, παρόλο που θα πρέπει να δώσει τρεις προκριματικούς γύρους, θεωρείται από τα φαβορί για να είναι στους ομίλους. Μαζί με Μονακό, Μπενφίκα, Σπαρτάκ Μόσχας, Σαχτάρ, Αίντχόφεν, Ρέιντζερς και Σέλτικ.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον περάσει στους ομίλους, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα φέτος στο τέταρτο γκρουπ και θα έχει πολύ ισχυρούς αντίπαλους στον όμιλό του. Με προσπάθεια υπέρβασης και εκεί ώστε να καταφέρει να συνεχίσει στα νοκ-άουτ έστω του Europa League όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Για να ανεβεί γκρουπ δυναμικότητας θα πρέπει να μην περάσουν στους ομίλους πέντε ομάδες που έχουν υψηλότερη βαθμολογία από εκείνον, δηλαδή η Σαχτάρ, η Σάλτσμπουργκ, η Μπενφίκα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Σλάβια Πράγας.

Στο πρώτο γκρουπ θα είναι σίγουρα οι Τσέλσι, Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Ίντερ, Λιλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο δεύτερο γκρουπ οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ. Και στο τρίτο οι Πόρτο, Άγιαξ, Λειψία, Αταλάντα, Ζενίτ. Ενώ στο τέταρτο οι Μπεσίκτας, Ντιναμό Κιέβου, Μπριζ, Μίλαν, Βόλφσμπουργκ.

Πολύ ζόρικα τα πράγματα, αλλά ας περάσει ο Ολυμπιακός και μετά βλέπει...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate