TV: "Συντριβή" για Σαββίδη λόγω... Μαρινάκη!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

TV: "Συντριβή" για Σαββίδη λόγω... Μαρινάκη!

TV: "Συντριβή" για Σαββίδη λόγω... Μαρινάκη!

Είχε καιρό να εμφανιστεί ο Νίκος Κουρκούλης στο γυαλί. Και το έκανε με τον πιο ηχηρό τρόπο. Δεν κατάφερε οριακά να ξεπεράσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο… στην κόντρα ανάμεσά τους αλλά φρόντισε να ρίξει την “Φάρμα” με ολοκαίνουργιο επεισόδιο… κοντά στο 10% και να τσαλαπατήσει τον πολύδιαφημισμένο Βέρτη με την συναυλία-tour… η οποία… τραγική ειρωνεία; Είναι αυτή για την οποία καλείται να πληρώσει στο Ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴
  • Τα νούμερα είναι ενδεικτικά. Ο κόσμος ήθελε να διασκεδάσει στο σαλόνι του με έναν καλλιτέχνη που έχει άστρο παρά τις πολλές λανθασμένες επιχειρηματικές επιλογές του. Ο Κουρκούλης έχει αυτό το χαμόγελο που σε παρασύρει. Και έχει πολλά σουξέ. Πάρα πολλά.

    Που μας έκαναν χθές εμάς που κάναμε Ανάσταση και πάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού μας να σηκωθούμε απο τον καναπέ και να το κουνήσουμε.

    Όσο για τους άλλους; Αυτό το ΟΡΕΝ πώς μπορεί… να ζεί όντας τρείς μονάδες κάτω απο το Mega; Δείτε χάλι!

     

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate