Τσεκάρει τον Πέπε η Σπόρτινγκ, μετά την «αναγέννηση» στην Πορτογαλία!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Τσεκάρει τον Πέπε η Σπόρτινγκ, μετά την «αναγέννηση» στην Πορτογαλία!

Τσεκάρει τον Πέπε η Σπόρτινγκ, μετά την «αναγέννηση» στην Πορτογαλία!
Ο 24χρονος χαφ του Ολυμπιακού, Πέπε, φέρεται να ενδιαφέρει αρκετά την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά τα όσα πέτυχε στη Φαμαλικάο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός ομολογουμένως δεν πήρε πολλά από τον Πέπε. Ο ίδιος να θυμίσουμε ήρθε στον Θρύλο μέσω εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας δηλαδή και καλές περγαμηνές από την πρώην ομάδα του, Βιτόρια Γκιμαράες.

Παρόλα αυτά, στον Πειραιά είχε 13 ματς με μόλις 1 ασίστ. Όμως, στην Ιβηρική και τη Φαμαλικάο έφτιαξε ξανά το όνομά του.

Παρότι σε 18 ματς δεν είχε ασίστ ή γκολ, η εικόνα του στις αναμετρήσεις ήταν αρκετά καλή. Με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τσεκάρει την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την Πορτογαλία. Ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για εκείνον το καλοκαίρι.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να δει τον Πέπε το καλοκαίρι στην προετοιμασία, καθώς ο παίκτης βρίσκεται ως δανεικός στη Φαμαλικάο από τον Ολυμπιακό.

Σε ενδεχόμενη πρόταση όμως από ομάδα, πόσο μάλλον κι αν η πρόταση είναι καλή και συμφέρουσα, είναι πιθανό να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate