«Στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο» (vids)

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

«Στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο» (vids)

«Στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο» (vids)

Ο Τικίνιο είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα μας. Οι Πορτογάλοι θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» στον Ολυμπιακό περίμεναν από ώρα σε ώρα το «ναι» του Τικίνιο στην εξαιρετική πρόταση που είχαν καταθέσει. Ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να πήρε την απόφαση του και να είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ο Τικίνιο θα είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική. Ο 30χρονος φορ είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσε ο πρωταθλητής Ελλάδας και αναμένεται στη χώρα μας για να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή.

Για τον ποδοσφαιριστή έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον η Μπεσίκτας, ενώ η Τραμπζονσπόρ έκανε ύστατη προσπάθεια να τον κάνει δικό της. Ο Τικίνιο από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν "ψηνόταν" να πάει στην Τουρκία και πως η προοπτική του Ολυμπιακού τον εξίταρε περισσότερο.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει μιλήσει μαζί του από την πρώτη στιγμή.

Γεννημένος στις 17/01/1991, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ποδοσφαιρικός έρωτας του Μαρτίνς. Ο λόγος είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αυτός που τον ανακάλυψε. Ήταν το καλοκαίρι του 2016, στη Βιτόρια Γκιμαράες, όταν ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού τον έφερε με 750.000 ευρώ.

Μάλλον πολύ μικρό ποσό μπροστά στα 5,6 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Πόρτο τον Ιανουάριο του 2017 για να τον αποκτήσει. Μια επένδυση που αποδείχθηκε απόλυτα λογική. Αρχικά με με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 21 ματς έπεισε και τους πιο δύσπιστους. Συνολικός απολογισμός στην Πόρτο, 140 συμμετοχές, 65 γκολ, 19 ασίστ και τέσσερις τίτλους (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Σούπερ Καπ). Ένας λόγος για να καμαρώνει ο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια ήρθε το χρήμα. Η Τιανζίν Τάιγκερ του έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο στην Κίνα. Υπέγραψε αλλά άλλαξαν οι κανονισμοί, έπαιξε ελάχιστα και τώρα, πέντε μήνες αργότερα, κυκλοφορεί ελεύθερος. Μια ευκαιρία που ξέρει καλά ο Μαρτίνς και κάνει στο γήπεδο αυτά που βλέπετε στα βίντεο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate