Θα αγωνιστεί τελευταία φορά ο Σισέ στην Σεντ Ετιέν!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Θα αγωνιστεί τελευταία φορά ο Σισέ στην Σεντ Ετιέν!

Το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με την Ντιζόν αναμένεται να είναι το τελευταίο του Παπ Αμπού Σισέ με την φανέλα των Στεφανουά. Όπως υποστηρίζει ο Γαλλικός Τύπος.  Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «foot-sur7» υποστηρίζει πως οι Γάλλοι δεν θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 13 εκ ευρώ. Για την αγορά του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Ο οποίος μέτρησε 14 συμμετοχές από τον Ιανουάριο. Όταν και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού.
Το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με την Ντιζόν αναμένεται να είναι το τελευταίο του Παπ Αμπού Σισέ με την φανέλα των Στεφανουά... Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με την Ντιζόν αναμένεται να είναι το τελευταίο του Παπ Αμπού Σισέ με την φανέλα των Στεφανουά. Όπως υποστηρίζει ο Γαλλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «foot-sur7» υποστηρίζει πως οι Γάλλοι δεν θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 13 εκ ευρώ. Για την αγορά του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Ο οποίος μέτρησε 14 συμμετοχές από τον Ιανουάριο. Όταν και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate