"Σειρήνες" από Premier League για Σα!

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

"Σειρήνες" από Premier League για Σα!

"Σειρήνες" από Premier League για Σα!
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζοσέ Σα φέρεται να έχει εκδηλώσει η Γουλβς, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Ρουί Πατρίσιο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα… ντόμινο εξελίξεων μπορεί να υπάρξει με Πορτογάλους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, με τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο σενάριο.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρόμα από τον Ζοσέ Μουρίνιο υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει την περίπτωση του Ρουί Πατρίσιο της Γουλβς. Σήμερα η Live Sport υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται αν ο βασικός τερματοφύλακας των «λύκων» μετακομίσει στη Ρώμη, τότε η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για τον Σα που γνωρίζει από την περσινή συνάντηση των δύο ομάδων στο Europa League. 
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά πρόσφατα ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε υπογραμμίσει πως έχει αυξηθεί φέτος (λόγω ρήτρας) η τιμή με την οποία μπορεί να αποχωρήσει ο διεθνής γκολκίπερ από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το ταβάνι πλέον είναι στα 15 εκατ. ευρώ και μόνο με ένα τέτοιο ποσό θα άναβαν το «πράσινο φως» οι Πειραιώτες για την αποχώρηση του βασικού τους πορτιέρο.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate