Σειρά έχει του εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Σειρά έχει του εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Σειρά έχει του εξτρέμ στον Ολυμπιακό
Εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσει το τυπικό κομμάτι με τον Τικίνιο και ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα του εξτρέμ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα τα διαδικαστικά ζητήματα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του (2+1) με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Επόμενος στόχος για τον πρωταθλητή Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ. Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει η σχετική προεργασία από τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές.
 
Tο συγκεκριμένο θέμα θα προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε ο «εκλεκτός» να έρθει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και να τεθεί στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Στην παραπάνω προσπάθεια φαίνεται πως μπαίνει και ο Ντέκο, μάνατζερ του Τικίνιο και του Ρέαμπτσιουκ, που έχει άκρες στην Πορτογαλία και τη Βραζιλία, προτείνοντας ενδεχομένως κάποιους παίκτες στη διοίκηση.

Ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας, ο Αλασάν Ενταό της Φατίχ Καραγκιουμριούκ και ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να φορτσάρουν τις προσεχείς ημέρες, προχωρώντας τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους και να έρθει σύντομα ο παίκτης που θα προτιμηθεί.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate