Προτάθηκε ο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Προτάθηκε ο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό
Ο Νέλσον Ολιβέιρα προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος την ίδια στιγμή φαίνεται πως αλλάζει κατεύθυνση στο θέμα του εξτρέμ για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ, προτάθηκε μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό.

Την είδηση μεταφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αναφέροντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Τικίνιο, την απάντηση του οποίου αναμένουν ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, σε άλλο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αναφέρεται πως οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να κάνουν στροφή στο θέμα της μεταγραφής εξτρέμ ενόψει της επόμενης σεζόν. Μία από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει ήταν ο Σουλεμάνα, όμως μετά την πρόταση του Άγιαξ η τιμή του Γκανέζου φορ έχει ανέβει κατακόρυφα (σε επίπεδα που δεν μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα).

Την ίδια στιγμή, ο Φεγκουλί δείχνει αποφασισμένος να «καθίσει» στο συμβόλαιό του με την Γαλατασαράι και να μην χάσει τα 4 εκατ. ευρώ που αυτό προβλέπει. Σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Τζούνιορ, δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα του Μαρτίνς για αυτή την θέση.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate