Το πλάνο της Αϊντχόφεν με τον Μπρούμα και η εκτίμηση των Ολλανδών για Ολυμπιακό

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το πλάνο της Αϊντχόφεν με τον Μπρούμα και η εκτίμηση των Ολλανδών για Ολυμπιακό

Το πλάνο της Αϊντχόφεν με τον Μπρούμα και η εκτίμηση των Ολλανδών για Ολυμπιακό

Φαίνεται πώς το έχουν πάρει απόφαση στην Αϊντχόφεν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον Μπρούμα στο λιμάνι.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Μπρούμα έδειξε στον τελικό του Κυπέλλου ότι δεν είναι ο εξτρέμ που θα μπορέσει να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή για τον Ολυμπιακό στα άκρα της επίθεσης. Με εμφανίσεις που θυμίζουν... παλμογράφο, μία του ύψους και μία του βάθους, με το γκολ που δεν το έχει εύκολο και με την οψιόν αγοράς στα ύψη (6-7 εκατομμύρα ευρώ), μοιάζει σχεδόν απίθανο να να βρίσκεται και του χρόνου στο λιμάνι.

Στην Ολλανδία αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στον τελικό, άρχισαν τα σενάρια περί επιστροφής του στην Αϊντχόφεν.

Από τη μία ανέφεραν ότι υπάρχουν ακόμα μέρες έτσι ώστε να ενημερώσει ο Ολυμπιακός την PSV αν θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο, εκτιμούν ότι στο τέλος δεν θα γίνει κάποια κίνηση ή συζήτηση σε στέρεες βάσεις. Το θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπρούμα θα αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και τα εξής σενάρια: Η Αϊντχόφεν ακόμα δεν έχει στα χέρια της κάποια σοβαρή κρούση από άλλον σύλλογο. Υπάρχουν ομάδες που την έχουν ενημερώσει ότι αν δεν τον κρατήσει ο Ολυμπιακός, τότε θα ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν. Μέχρι εκεί όμως.

Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με τους Ολλανδούς είναι να επιστρέψει στην Αϊντχόφεν, να κάνει προετοιμασία και... βλέπουμε. Δεν τίθεται θέμα παραμονής του στο «Φίλιπς Στάντιον». Απλώς θέλουν έστω μέσω των φιλικών ή μέσω των πρώτων επίσημων αγώνων τους τον Ιούλιο, να τον... πλασάρουν στην αγορά έτσι ώστε να ξεφορτωθούν το υψηλό του συμβόλαιο που είναι της τάξης του 1,8 εκ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate