ΠΑΟΚ: Συναγερμός με θετικό κρούσμα ενόψει τελικού!

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΠΑΟΚ: Συναγερμός με θετικό κρούσμα ενόψει τελικού!

ΠΑΟΚ: Συναγερμός με θετικό κρούσμα ενόψει τελικού!
Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι το κρούσμα εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το γεύμα όλης της ομάδας Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι το κρούσμα εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το γεύμα όλης της ομάδας. Και αυτό που προβληματίζει είναι μήπως προκύψει διασπορά. Βέβαια ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει και στις προπονήσεις. Ωστόσο αυτές γίνονται σε περισσότερο ελεγχόμενο περιβάλλον.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ το θετικό κρούσμα προκάλεσε συναγερμό. Και αμέσως πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που μολύνθηκε έχει ήδη μπει σε καραντίνα. Όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα. Και στην Τούμπα περιμένουν τα αποτελέσματα και των νέων τεστ των υπολοίπων ποδοσφαιριστών στα οποία θα υποβληθούν αύριο.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν μόλις διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μέλος με συμπτώματα να το απομονώσουν προκειμένου να μην έρθει σε επαφές με τους υπόλοιπους.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate