Οριστικά εκτός από την Εθνική Μαρόκου ο Ελ Αραμπί!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Οριστικά εκτός από την Εθνική Μαρόκου ο Ελ Αραμπί!

Οριστικά εκτός από την Εθνική Μαρόκου ο Ελ Αραμπί!
Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, γλιτώνει οριστικά τα φιλικά της Εθνικής του μες στον Ιούνιο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός θα είχε σοβαρό πρόβλημα, αν ο Ελ Αραμπί θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Μαρόκου, από τις… 31 Μαϊου. Από εκείνη την ημερομηνία θα δώσει φιλικά το Μαρόκο, με Γκάνα και Μπουρκίνα Φάσο, στις 8 και 12 Ιουνίου.

Την Πέμπτη (27/5) ανακοινώθηκε η αποστολή για τα φιλικά αυτά, με τον πρώτο σκόρερ της Super League να μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο παίκτης ενημέρωσε πως υπεβλήθη σε μια απαραίτητη επέμβαση στη μυτη, κι ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να συμμετάσχει.

Αυτό σημαίνει πως ο Ελ Αραμπί θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας των Πειραιωτών (15/6) και στη διάθεση του Μαρτίνς. Επιπλέον, θα βρίσκεται σε καλή ετοιμότητα στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate