Ολυμπιακός: Η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για Κάρλος Τζούνιορ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για Κάρλος Τζούνιορ

Ολυμπιακός: Η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για Κάρλος Τζούνιορ
Η Record αναφέρει πως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα κοιτάζουν την περίπτωση του Κάρλος Τζούνιορ, με την Σάντα Κλάρα όμως να ζητάει 4 εκατ. ευρώ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Κάρλος Τζούνιορ είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού εδώ και καιρό όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, αλλά η Σάντα Κλάρα θέλει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η πορτογαλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, καθώς αποτελεί με διαφορά τον καλύτερο παίκτη της τη φετινή σεζόν. Ο 25χρονος ακραίος έχει κάνει μυθική χρονιά και έχει πετύχει 16 γκολ και για αυτό τον λόγο έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία, αλλά και το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κάρλος Τζούνιορ με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2024. Για τον 25χρονο ενδιαφέρεται σοβαρά και η Μπενφίκα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα και προσπαθεί να τις ρίξει στα 2 με 3 εκατ. ευρώ. Η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό από το ταμείο της για τον Κάρλος Τζούνιορ και γι’ αυτό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σάντα Κλάρα.Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει διακαώς τον Κάρλος Τζούνιορ, ενώ ξεκαθαρίζουν ωστόσο πως η περίπτωση απόκτησης του είναι δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate