Ολυμπιακός: Με την Premier League δεν ησυχάζεις!

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Με την Premier League δεν ησυχάζεις!

Ολυμπιακός: Με την Premier League δεν ησυχάζεις!

Θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να χάσει η Τσέλσι το εισιτήριο για την τετράδα και το επόμενο Champions League, αλλά στον Ολυμπιακό περιμένουν μέχρι το τέλος τα οριστικά ευχάριστα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η προηγούμενη αγωνιστική στην Αγγλία έφερε πολύ ευχάριστες ειδήσεις στον Ολυμπιακό που ως γνωστόν επιθυμεί να καταφέρει η Τσέλσι να είναι στις τέσσερις προνομιούχες θέσεις για το επόμενο Champions League έτσι ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να κερδίσουν σίγουρα έναν προκριματικό γύρο στη διοργάνωση, περισσότερο χρόνο διακοπών και καλύτερες κληρώσεις μέχρι την τελική δοκιμασία για την είσοδο στους ομίλους.

Η νίκη της Τσέλσι στην έδρα της Σίτι την έφερε στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πάνω από την Λέστερ (που έχασε από τη Νιούκαστλ) και έξι από την Γουέστ Χαμ που ηττήθηκε από την Έβερτον. Όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του Ολυμπιακού θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν συμβεί μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα του Τούχελ δεν αστειεύεται αυτή την περίοδο, παρόλο που έχει... τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη! Με το πρωτάθλημα, αλλά φυσικά και τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Λέστερ, όπως κυρίως τον τελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια της Τσέλσι για την Premier League είναι στο γήπεδό της απέναντι στην Άρσεναλ και στην Λέστερ. Να τα χάσει και τα δύο; Δύσκολο πολύ. Πάρα πολύ. Απίθανο όχι. Στην Αγγλία τίποτα δεν είναι απίθανο.

Να τα κερδίσει όλα η Γουέστ Χαμ μέχρι το τέλος πάρα πολύ δύσκολο. Απίθανο όχι. Όπως απίθανο δεν είναι να επικρατήσει η Λίβερπουλ στο εξ΄αναβολής ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και εν συνεχεία να πάρει τα άλλα τρία ματς που έχει (Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι έξω, Κρίσταλ Πάλας μέσα). Η Λίβερπουλ είναι στους 57, με τέσσερις νίκες φτάνει στους 69.

Η Τσέλσι έχει 64. Αν κάνει το καθήκον της και τουλάχιστον πάρει τα δύο από τα τρία ματς που έχει (ειδικά αυτό με τη Λέστερ), τότε κανένα πρόβλημα. Μιλάμε πια για απειροελάχιστες πιθανότητες να έρθουν όλα «στραβά» για τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε της Premier League και με την Τσέλσι ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα. Αλλά μέχρι να τελειώσουν όλα καλά, το ενδιαφέρον θα παραμένει στον Πειραιά. Ειδικά για τα ματς που προαναφέραμε...

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate