Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κριτική παικτών: Ο Μασούρας, ο Ρέαμπτσιουκ και ο Σα

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κριτική παικτών: Ο Μασούρας, ο Ρέαμπτσιουκ και ο Σα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κριτική παικτών: Ο Μασούρας, ο Ρέαμπτσιουκ και ο Σα

Οι Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας και Σα άφησαν τη σφραγίδα τους στο 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΣΑ: Σταθερός κάτω από τα δοκάρια του ο Πορτογάλος. Είπε «όχι» στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Κρμέντσικ και γενικότερα έδειξε ότι διανύει ένα πολύ καλό φεγγάρι.

ΣΕΜΕΔΟ: Είχε κάποιες καλές και κακές στιγμές, αλλά στη σούμα η παρουσία του ήταν θετική, μολονότι προσπάθησε να τον ταλαιπωρήσει ο Κρμέντσικ.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε άρον-άρον. Χάνει τον τελικό εκτός απροόπτου λόγω θλάσης.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Παλικάρι ο Ελληνογερμανός μπακ, ο οποίος μολονότι δέχτηκε μία γερή κλοτσιά στον αστράγαλο λίγο πριν το 1-0, έμεινε με ενοχλήσεις και έβγαλε όλο το ματς.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Δεύτερο σερί ματς σημάδεψε το δοκάρι και γενικότερα η παρουσία του ήταν ικανοποιητική, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες από τα δεξιά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού με πολλές κούρσες από τα αριστερά και σέντρες- ξυράφι.

ΕΜΒΙΛΑ: Ξεκίνησε ως χαφ και λόγω του τραυματισμού του Σωκράτη πέρασε πιο πίσω. Ο γνωστός Εμβιλά. Με το πάθος που τον διακρίνει.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε μία εκπληκτική μπαλιά στο δοκάρι του Ανδρούτσου και έδειξε ότι σιγά-σιγά αφήνει πίσω τις χαμηλόστροφες επιδόσεις του. Στο τέλος είχε και δοκάρι σε έναν κεραυνό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εκτός από το γκολ, είχε και ένα κλέψιμο που θα μπορούσε να γίνει δεύτερο γκολ στη φάση του Μπρούμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ενώ σε διάρκεια ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Δραστήριος, ορεξάτος, αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδωσε την κάθετη στον Μασούρα για το 1-0, θα έφευγε και με δεύτερη ασίστ αν ο Μπρούμα δεν ήταν επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια, ενώ με τη σειρά του είχε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε αρκετά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε πολλά περιθώρια δράσης στους αντίπαλους χαφ.

ΧΑΣΑΝ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στα λεπτά που αγωνίστηκε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, είχε ένα σουτ, αλλά παρασύρθηκε από τις γενικότερες στροφές που έπεσαν στο ματς.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε και έδωσε αρκετές μάχες, προσπάθησε με κάποιες πάσες του να προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και σίγουρα θα δώσει μεγάλη μάχη για να βρεθεί στην ενδεκάδα του τελικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate