Ολυμπιακός: Πάει για στόπερ, τι ισχύει για τους μπακ!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Πάει για στόπερ, τι ισχύει για τους μπακ!

Ολυμπιακός: Πάει για στόπερ, τι ισχύει για τους μπακ!
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει έναν στόπερ, να καλύψει τη θέση σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Σεμέδο, ενώ ίσως χρειαστεί κι άλλον. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να αναζητήσει κι έναν σέντερ μπακ, πέραν των άλλων δεδομένων κινήσεων. Ουσιαστικά ψάχνει έναν παίκτη για αντί-Σεμέδο, σε περίπτωση που ο ίδιος πάρει μεταγραφή για άλλον σύλλογο. Παρόλα αυτά όμως, είναι πιθανό να αποκτηθεί επιπλέον ένας στόπερ, καθώς μπορεί να αποχωρήσει κι ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ενώ ο Μπα αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει με όλους τους στόπερ:

Σεμέδο: Δέχτηκε αρκετή κριτική μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Αναμφίβολα είναι ένας παίκτης με ζήτηση, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει με μεταγραφή. Αν αποχωρήσει, είναι δεδομένο πως θα αντικατασταθεί.

Παπασταθόπουλος: Σίγουρος ηγέτης της άμυνας και την επόμενη σεζόν. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, ενώ έβγαλε πρόβλημα και στον χαμένο τελικό. Όμως, η εμπειρία του και η ποιότητά του είναι σημαντικότατες.

Μπα: Έκανε χειρουργείο στη μέση, για να λύσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από πέρυσι. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψει στο 100%. Στόχος του είναι να προλάβει μέρος της προετοιμασίας. Υπολογίζεται να μείνει.

Σισέ: Λογικά θα επιστρέψει από τη Σεντ Ετιέν, όμως υπάρχει πιθανότητα να τον «χτυπήσει» κάποιος άλλος σύλλογος.

Χολέμπας: Θα μείνει για ακόμη έναν χρόνο, όμως ως «εφεδρία». Είτε ως στόπερ, είτε ως ακραίος μπακ.

Παπαδόπουλος: Αν σε περίπτωση δεν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, θα έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Απλώς θα κλείσει την καριέρα του στον Θρύλο, με τον τρόπο που θέλει.

Μάρκοβιτς: Ο Σέρβος άφησε θετικό πρόσημο στην Παρτιζάν, κι έρχεται στον Ολυμπιακό ώστε να προσπαθήσει να βρει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Και φυσικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate