Ο Ολυμπιακός «ξεπάστρεψε» τον Παναθηναϊκό και πάει… φορτσάτος στον τελικό!

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ο Ολυμπιακός «ξεπάστρεψε» τον Παναθηναϊκό και πάει… φορτσάτος στον τελικό!

Ο Ολυμπιακός «ξεπάστρεψε» τον Παναθηναϊκό και πάει… φορτσάτος στον τελικό!
Με «καυτούς» Μασούρα-Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο του ελλειπούς Παναθηναϊκού -που μείωσε με... γκολάρα του Μαουρίσιο- τον νίκησε 4-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο νταμπλ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εντυπωσιακά ξεμπέρδεψε ο Ολυμπιακός με το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, όπως μαρτυράει και το τελικό 1-4 για την 10η αγωνιστική των play-offs της φετινής Super League και «βλέπει» τελικό Κυπέλλου.

Η ιστορία του ματς «γράφτηκε» στο πρώτο 20λεπτο, όπου είχαμε τα δύο γκολ του Μασούρα στο 7’ και στο 12’, το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στο 14ο λεπτό για πέναλτι του Σα στον Ιωαννίδη το όποιο έχασε ο Βιγιαφάνιες τρία λεπτά μετά… Ενώ στο 18’ ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι και στο 38ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε βάζοντας τις βάσεις για το «διπλό» από το ημίχρονο κιόλας, με τον Μαουρίσιο να σημειώνει στο 53΄ πανέμορφο γκολ και τον Ελ Αραμπί να διαμορφώνει στο 72ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε αποδεκατισμένο αμυντικά και πλήρωσε… ακριβά κάθε του λάθος, με την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε περιπτωση που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Έτσι, ο μεν Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει ούτε σε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών λόγω τιμωρίας του Άρη για να βγει αυτός στην Ευρώπη.
Ο δε Ολυμπιακός πηγαίνει «ανεβασμένος» στον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας σε ένα ακόμα νταμπλ.  
 
MVP: Ο Μασούρας κατάφερε μέσα σε ένα ημίχρονο να πετύχει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, να δώσει μια ασίστ, για το 0-3 του Ολυμπιακού και να ταλαιπωρήσει σε κάθε… κατεβασιά του την αντίπαλη άμυνα.

Ο μοιραίος: Αν και τελικά σκόραρε, εντούτοις ο Βιγιαφάνιες απώλεσε το πέναλτι που, παρότι η εικόνα του αγώνα δεν ήταν υπέρ της ομάδας του, θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να μειώσει σε 1-2 και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Μολό, Σάντσες, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (67’ Σανκαρέ), Μαουρίσιο (78’ Τζαβίδας), Ιωαννίδης (78’ Αϊτόρ), Μπουζούκης (62’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (67’ Ενγκμπακοτό).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Εμβιλά (78’ Μπρουμά), Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (70’ Τιάγκο Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Λαλά), Μασούρας (71’ Φορτούνης), Χασάν (89’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία).

Διαιτητής VAR:
Πάβελ Γκιλ (Πολωνία). 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate