Ολυμπιακός: Νέα... ευκαιρία βρήκε ο Μαρτίνς

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Νέα... ευκαιρία βρήκε ο Μαρτίνς

Ήταν αυτός που τον είχε ανακαλύψει πριν περίπου πέντε χρόνια και τον είχε πάρει την Γκιμαράες. Λίγο αργότερα ο Τικίνιο με τις εμφανίσεις του... υποχρέωσε την Πόρτο να τον αποκτήσει.  Σε αυτή ήταν μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε η κινεζική Τιανζίν κατέθεσε πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του με την Πόρτο να την κάνει δεκτή. Οι απολαβές του παίκτη θα άγγιζαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για τα τρία χρόνια συμβόλαιο που υπέγραψε. Τελικά όμως λόγω της αλλαγής των κανονισμών στο πρωτάθλημα της Κίνας λόγω της πανδημίας ο Τικίνιο έμεινε ελεύθερος τον Μάρτιο με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τον Μαρτίνς.  Θεωρείται ένας παίκτης επιπέδου, Ελ Αραμπί, αν και τα στατιστικά του δεν είναι τα ίδια με τον Μαροκινό.
Για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Τικίνιο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα... λαβράκι ακόμη; Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει κεντράρει στο μεταγραφικό του ραντάρ τον Τικίνιο με τον Ολυμπιακό να καλοβλέπει την περίπτωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής των ερυθρολεύκων έθεσε θέμα απόκτησης του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αυτή την χρονική στιγμή είναι ελεύθερος.

Κάτι τέτοιο φυσικά και καθιστά εύκολη την περίπτωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, σίγουρα περισσότερο εύκολη από την πρώτη φορά που ο Τικίνιο είχε γραφεί και πάλι στα ρεπορτάζ που αφορούσαν μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον Βραζιλιάνο. Ήταν αυτός που τον είχε ανακαλύψει πριν περίπου πέντε χρόνια και τον είχε πάρει την Γκιμαράες. Λίγο αργότερα ο Τικίνιο με τις εμφανίσεις του... υποχρέωσε την Πόρτο να τον αποκτήσει.

Σε αυτή ήταν μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε η κινεζική Τιανζίν κατέθεσε πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του με την Πόρτο να την κάνει δεκτή. Οι απολαβές του παίκτη θα άγγιζαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για τα τρία χρόνια συμβόλαιο που υπέγραψε. Τελικά όμως λόγω της αλλαγής των κανονισμών στο πρωτάθλημα της Κίνας λόγω της πανδημίας ο Τικίνιο έμεινε ελεύθερος τον Μάρτιο με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τον Μαρτίνς.

Θεωρείται ένας παίκτης επιπέδου, Ελ Αραμπί, αν και τα στατιστικά του δεν είναι τα ίδια με τον Μαροκινό.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες