Μίλησε ο ατζέντης του Λυκογιάννη για το μέλλον του!

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Μίλησε ο ατζέντης του Λυκογιάννη για το μέλλον του!

Μίλησε ο ατζέντης του Λυκογιάννη για το μέλλον του!
Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, εκπρόσωπος του Λυκογιάννη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το μέλλον του αριστερού μπακ της Κάλιαρι Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, εκπρόσωπος του Λυκογιάννη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το μέλλον του αριστερού μπακ της Κάλιαρι. Βάζοντας τέλος στα σενάρια επαναπατρισμού του. Αφού τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στην ιταλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Έλληνα μπακ που δεν είναι άλλος από το να πάει στην Αγγλία ή την Ισπανιά στο μέλλον.

«Ο «Λύκο» είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λυκογιάννη και πρόσθεσε για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες