Ο Λεονάρντο Κούτρης άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο 25χρονος μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό έκανε 15 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga.

Ο δανεισμός του Έλληνα μπακ στη Φορτούνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή έχει να παίξει ακόμα μία σεζόν στη Γερμανία και θα την παίξει, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στα πλάνα του για να διακόψει τον δανεισμό του και να τον πάρει πίσω.

Ο Κούτρης πάντως τα έχει πάει περίφημα στη Φορτούνα και στην ομάδα του δεν θέλουν να τον χάσουν. Θεωρείται βασικότατο στέλεχος της γερμανικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Φορτούνα κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν και ο Κούτρης είναι μέσα σε αυτόν.

«Είναι μία από τις κολόνες της ομάδας», αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Γερμανών για τον Λεονάρντο που κατάφερε το διάστημα που αγωνίστηκε να κερδίσει τις εντυπώσεις κάνοντας και ήδη να υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και την προσπάθεια που θα κάνει η Φορτούνα για να επιστρέψει στη Bundesliga.