Κύπελλο Ελλάδας: Ελεύθερο κανάλι.. για τελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Κύπελλο Ελλάδας: Ελεύθερο κανάλι.. για τελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Ελεύθερο κανάλι.. για τελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 21.00, όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου με τίτλο «Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζει στην ΕΡΤ3», το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 23.00, αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Τάσου Σταμπουλή.

Ο ήδη πρωταθλητής Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς διεκδικεί το 29ο Κύπελλο της ιστορίας του, ενώ ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία μετράει επτά κατακτήσεις και θα επιζητήσει την όγδοη.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, καθώς η ΕΠΟ στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε πως το ματς θα πραγματοποιηθεί με εφαρμογή του περσινού αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, δίχως οπαδούς και με ελάχιστες προσκλήσεις (11 στον αριθμό) για κάθε ομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες