Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίος και παραλίγο... μοιραίος ο Τιάγκο Σίλβα

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίος και παραλίγο... μοιραίος ο Τιάγκο Σίλβα

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίος και παραλίγο... μοιραίος ο Τιάγκο Σίλβα

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με τον Τιάγκο Σίλβα να κάνει «μεστό» ματς και τους Φορτούνη-Χασάν καθοριστικούς στο τέλος. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Βασίλης Σουρλής ξεχώρισε στο ντεμπούτο του σε ενδεκάδα για τη μαχητικότητά του. Η είσοδος των Φορτούνη και Χασάν μέτρησε για τη φάση της ισοφάρισης.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη:

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν έχει ευθύνη στη φάση του γκολ, αντιθέτως έκανε δύο έξοχες ενέργειες αλλά ήταν άτυχος. Στη συνέχεια είχε καλές εξόδους όταν χρειάστηκε και την τύχη στο τέλος με το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι του Γκάμα.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ: Προσπάθησε να δείξει κάτι περισσότερο απ' όσα (δεν) έχει δείξει μέχρι τώρα. Είχε κάποιες καλές συνεργασίες από δεξιά, ενώ στο ξεκίνημα παραλίγο να σκοράρει με το δοκάρι στην προσπάθειά του και την κόντρα στον αντίπαλο. Πολύ καλή η σέντρα του προς τον Βρουσάι στο β΄μέρος. Έχασε εύκολα κάποιες μπάλες.

ΣΕΜΕΔΟ: Έκανε ένα χαλαρό παιχνίδι με αρκετά λάθη στα ανεβάσματά του από τα οποία προέκυψαν αντεπιθέσεις και ευκαιρίες του Άρη. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη φάση του γκολ, ενώ προς το τέλος ανέβηκε αρκετά και είχε συμμετοχή σε επιθέσεις, αφήνοντας κενά στην άμυνα.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν είναι στόπερ κι αυτό φάνηκε στη φάση του γκολ του Άρη που έγινε από την πλευρά του. Έκανε, όμως, δημιουργικά κάποιες πολύ ωραίες ενέργειες, αλλά είχε και κοψίματα σε τελικές πάσες των γηπεδούχων.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Δεν είχε τις κούρσες και τα ανεβοκατεβάσματα του αγώνα με τον ΠΑΣ και φάνηκε κάπως κουρασμένος από τις σερί συμμετοχές. Στο γκολ του Άρη δεν είχε και αυτός σωστή αντίδραση. Επιθετικά φάνηκε περισσότερο στο πρώτο μέρος και στο τέλος όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε 3-4-3.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Πολύ καλό ντεμπούτο σε ενδεκάδα πρωταθλήματος για το νεαρό μέσο που είχε μαχητικότητα, καλές πάσες, καθόλου τρακ ενώ δεν «μάσαγε» στις δυνατές μονομαχίες. Φυσικά έχει και μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, αλλά το δείγμα είναι άκρως θετικό.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Σε διάρκεια απόδοσης ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Με διαρκή κίνηση, καλές συνεργασίες, όμορφες μπαλιές και τρεξίματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος έκανε το πέναλτι στο τέλος που θα χάλαγε τις εντυπώσεις, αλλά μέχρι και στις καθυστερήσεις έκανε ακόμη μια καλή άμυνα. Το καλύτερό του ματς με τον Ολυμπιακό.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μαχητής, με βοήθειες μπροστά και πίσω, με ωραίες ενέργειες, αλλά όπως συμβαίνει φέτος χωρίς το γκολ. Η συμμετοχή του βέβαια στην ισοφάριση ήταν σημαντική με τη σέντρα προς την περιοχή, αλλά φαινόταν να έχει άγχος όταν έφτανε στην περιοχή.

ΒΡΟΥΣΑΙ: Άργησε να μπει στο ματς, καθώς η μπάλα παιζόταν περισσότερο από τη δεξιά πλευρά. Θέλησε στη συνέχεια να παίξει γρήγορα με τους συμπαίκτες του, αλλά γενικά δεν ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν. Έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά στην επανάληψη.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε τη γνωστή του ποιότητα, όσο οι δυνάμεις του ήταν στο peak. Δεν βγήκαν όλες οι προσπάθειές του, αλλά γενικά είχε συμμετοχή σχεδόν σε κάθε επίθεση. Στο δεύτερο κουράστηκε και σωστά αντικαταστάθηκε.

ΚΑΙΠΕΡΣ: Πολύ καλό παιχνίδι για τον Βέλγο φορ. Μεγάλες μάχες μέσα ή μακριά από την περιοχή, ωραία κίνηση αλλά και ατυχία στη φάση με το δοκάρι. Κέρδισε πόντους.

ΧΑΣΑΝ: Μεγάλη η συμμετοχή του στην ισοφάριση με την έξοχη πάσα στον Φορτούνη. Και λίγο αργότερα παραλίγο να σκοράρει αλλά δεν σούταρε με δύναμη προς την εστία. Θορυβώδης παρουσία από τον Αιγύπτιο στη μικρή συμμετοχή του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπήκε ιδιαίτερα φουριόζος, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε. Και δικαιώθηκε με το υπέροχο γκολ που ο ίδιος άρχισε και ο ίδιος τελείωσε με κλάση. Κατέβασμα με το δεξί, πλασέ με το αριστερό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έγινε αισθητός στην περιοχή, χωρίς να μπορέσει να κάνει πολλά στο διάστημα της συμμετοχής του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε να ισορροπήσει το παιχνίδι, είχε κάποιες καλές ενέργειες. Δεν κρίνεται.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και μόνο που αγωνίστηκε πριν κλείσει τα 17 του στον Ολυμπιακό, θα θυμάται για πάντα το παιχνίδι. Έχει αδυναμίες σε τέτοιο επίπεδο, αλλά μπορεί με τη δουλειά να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνει ο Μαρτίνς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate