«Γλυκοκοιτάζουν» Ολυμπιακό οι Ρέιντζερς

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

«Γλυκοκοιτάζουν» Ολυμπιακό οι Ρέιντζερς

«Γλυκοκοιτάζουν» Ολυμπιακό οι Ρέιντζερς

Στη Γλασκόβη ετοιμάζονται για την επιστροφή των Ρέιντζερς στο Champions League και στα αφιερώματα στη Σκωτία για τα προκριματικά και τα play off προτιμούν τον Ολυμπιακό για αντίπαλο. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός στη Γλασκόβη για την κατάκτηση του τίτλου από την Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και με πρωτοφανή άνεση στη βαθμολογία από την Σέλτικ, με την ανυπομονησία να είναι ακόμη μεγαλύτερη για τις κληρώσεις των προκριματικών στη Νιόν. Μετρούν τις εβδομάδες μέχρι τις 19 Ιουλίου που είναι η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου.

Η Ρέιντζερς θα κάνει το πάν για να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης έπειτα από έντεκα χρόνια (τελευταία φορά το 2010-11) ξεκινώντας από τον τρίτο προκριματικό γύρο και με στόχο να προκριθεί στα play off όπου θα βρίσκεται στους αδύνατους της κλήρωσης.

Ήδη υπάρχουν πολλά αφιερώματα στη Σκωτία για τους πιθανούς αντίπαλους που θα έχει ο Τζέραρντ και οι παίκτες του στο τελευταίο βήμα πριν από τους ομίλους και σε όλα θεωρούν πιθανότατη τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο γκρουπ των ισχυρών. Μαζί με την Σάλτσμπουργκ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Σλάβια Πράγας.

Από αυτές τις ομάδες η αίσθηση που έχουν οι ρεπόρτερ στην Σκωτία είναι ότι η καλύτερη κλήρωση για την Ρέιντζερς θα είναι ο Ολυμπιακός. Την Σάλτσμπουργκ θεωρούν πιο επικίνδυνη, ενώ για τους Κροάτες και τους Τσέχους αναφέρουν την καλή πορεία τους φέτος στο Europa League. Ειδικά για την Σλάβια που απέκλεισε άλλωστε τους Σκωτσέζους στη φάση των «16». Για τον Ολυμπιακό τονίζεται ότι είναι μία έμπειρη ομάδα σε προκρίσεις, με μόνιμη παρουσία σε υψηλό επίπεδο και ότι έπαιξε πέρυσι στο Champions League ενώ αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στα νοκ άουτ του Europa League.

Ακόμη, βέβαια, είναι νωρίς για όλους να κάνουν τέτοιες αναλύσεις, καθώς εκκρεμούν αρκετά εμπόδια για να φτάσει κανείς στα play off. Για τον Ολυμπιακό δύο, για την Ρέιντζερς ένα. Με τους Σκωτσέζους στον τρίτο προκριματικό να είναι και εκείνοι στους ισχυρούς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate