Φουλάρει για Τικίνιο ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Φουλάρει για Τικίνιο ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Τικίνιο ο Ολυμπιακός
Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, έπειτα από εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς, είναι ο Τικίνιο Σοάρες. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έναν παλιό γνώριμό του, από την εποχή που ήταν στον πάγκο της Γκιμαράες πρότεινε ο Πέντρο Μαρτίνς στην σύσκεψη κορυφής του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Πορτογάλος προπονητής εισηγήθηκε την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει πριν από δύο χρόνια στην Πόρτο και μπόρεσε να κάνει μεταγραφή με απολαβές 5 εκατ. ευρώ ετησίως στην Κίνα.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως ποντάρει πολλά στον 30χρονο σέντερ φορ, όχι μόνο επειδή ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν θα χρειαστεί να απουσιάσουν για το Κόπα Άφρικα την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής εκτιμά πως με τον Τικίνιο θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο η γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας, ώστε να διεκδικήσουν το κάτι περισσότερο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι στιγμής «ζεστό» ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει η Τραμπζονσπόρ, η Παλμέιρας, η Ατλέτικο Μινέιρο και η Σάο Πάουλο, αλλά φαίνεται πως… οπισθοχώρησαν μόλις άκουσαν τις απαιτήσεις του.

Λέγεται πως αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φαίνεται πως ποντάρουν στην παρουσία του Πέντρο Μαρτίνς στην ομάδα και το γεγονός πως οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θέλοντας να προλάβει τους άλλους ενδιαφερόμενους να κάνει την κίνησή του, δίνοντας διάφορα κίνητρα στον Τικίνιο Σοάρες, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με παίκτες όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως οι Πειραιώτες θα καταθέσουν άμεσα πρόταση στον Βραζιλιάνο σέντερ φορ, μία προσφορά που θεωρείται πως θα είναι δελεαστική προς την πλευρά του παίκτη.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate