Δυνατά για Ενταό ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Δυνατά για Ενταό ο Ολυμπιακός

Δυνατά για Ενταό ο Ολυμπιακός
Το όνομα του Αλασάν Ενταό προστίθεται στη λίστα των εξτρέμ που εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την περίπτωση του Αλασάν Ενταό εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου για τη θέση του εξτρέμ.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου άσου, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 11 γκολ και 9 ασίστ με την Καραγκουμρούκ. 
 
Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο ότι ο 24χρονος ακραίος θα πάρει μεταγραφική φέτος το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα το όνομά του είχε ακουστεί για την Γαλατασαράι και τη Φενερμπαχτσέ. 
Ωστόσο, ο πιο δυνατός «αντίπαλος» προέρχεται από την Ισπανία, καθώς η Σεβίλλη είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον παίκτη, ενώ δέλεαρ αποτελεί η απευθείας συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως πρώτος στόχος των Πειραιωτών φαίνεται πως είναι ο Ενκουντού της Μπεσίκτας, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του Ενταό που κατάγεται από την Σενεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πως έχουν τις άκρες τους στη συγκεκριμένη χώρα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate