Οι δανεικοί και ο ρόλος του Ολυμπιακού Β'

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Οι δανεικοί και ο ρόλος του Ολυμπιακού Β'

Οι δανεικοί και ο ρόλος του Ολυμπιακού Β'

Πιο πολύπλοκη είναι φέτος η υπόθεση των δανεικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και σε αυτό παίζει ρόλο η πιθανότητα δημιουργίας Β' ομάδας για τη Super League 2.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα μέσα Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο προγραμματισμός για τη δημιουργία του ρόστερ της νέας σεζόν έχει γίνει και ήδη οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν πιάσει δουλειά για να τον υλοποιήσουν.
 
Σε μία τέτοια φάση, όμως, δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα έρθουν ή θα φύγουν, είναι και εκείνοι που έχουν παραχωρηθεί. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τον σύλλογο και αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του. Κάποιοι από αυτούς θα πάρουν μία ευκαιρία στην προετοιμασία για να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς να τους κρατήσει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι μία τέτοια περίπτωση, αφού ήδη γνωρίζει ότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Και ο Νίκολα Τσούμιτς ανήκει σε αυτό το γκρουπ. Τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρεις όμως ο Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια φέτος το θέμα με τους δανεικούς είναι πιο πολύπλοκο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Αυτή τη φορά έχει ξεκινήσει μία κουβέντα για τη δημιουργία του Ολυμπιακού Β' που θα συμμετέχει στη Super League 2. Εάν αυτό το πρότζεκτ προχωρήσει και οι Πειραιώτες έχουν κι άλλη ομάδα τότε αυτή η εξέλιξη θα παίξει τον ρόλο της όσον αφορά στους δανεικούς. Κάποιοι παίκτες αντί να δοθούν σε ελληνικές ομάδες θα μείνουν στον Ολυμπιακό Β' και θα πάρουν ρόλο στη Super League 2.

Έτσι και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να τους βλέπει καλύτερα και φυσικά κι εκείνοι να δουλεύουν σε καλύτερες συνθήκες και να μπορέσουν να εξελιχθούν. Γι' αυτό και φέτος θέμα με τους δανεικούς είναι πιο σύνθετο με τους Πειραιώτες να περιμένουν τις εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα για να μπορέσουν να αποφασίσουν τι θα κάνουν και με τους δανεικούς τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate