Σισέ, Καμαρά και Ματιέ έσωσαν την Σεντ Ετιέν! (vid)

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Σισέ, Καμαρά και Ματιέ έσωσαν την Σεντ Ετιέν! (vid)

Σισέ, Καμαρά και Ματιέ έσωσαν την Σεντ Ετιέν! (vid)
Ο Παπέ Σισέ πρωταγωνίστησε στο «χρυσό» γκολ της Σεντ Ετιέν επί της Μονπελιέ που είχε «γεύση» από... Ολυμπιακό!  Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για ακόμη μία φορά ο Παπέ Σισέ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Σεντ Ετιέν και καθοριστικός με τις επεμβάσεις του για τη νίκη επί της Μονπελιέ που ουσιαστικά αποτέλεσε και το μεγάλο βήμα της ομάδας που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Σενεγαλέζος στόπερ για να μείνει στη Ligue 1.

Δεν ήταν, όμως, μόνο συνεπής αμυντικά ο Σισέ (στο γκολ από στατική φάση των γηπεδούχων δεν είχε ευθύνη), αλλά είχε τεράστια συμμετοχή στο τέρμα της ομάδας του για τη νίκη. Με τον υψηλόσωμο αμυντικό να λειτουργεί στη φάση για το 1-2 σαν... τέλειος σέντερ φορ!

Το γκολ για την Σεντ Ετιέν το πέτυχε ένας... Ματιέ! Ο Ντεμπισί, με άψογο τελείωμα, από τη φανταστική ενέργεια από δεξιά ενός... Καμαρά! Του Mahdi Camara που αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ως κεντρικός μέσος. Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι και όχι από τη Γουινέα όπως ο Μαντί του Ολυμπιακού.

Τι έκανε ο Σισέ σε αυτή τη φάση. Μπήκε στη μικρή περιοχή της Μονπελιέ όταν είδε τον συμπαίκτη του από πλάγια να κάνει την προσπάθεια. Και τράβηξε μαζί του... τέσσερις παίκτες της Μονπελιέ, με συνέπεια ο Ντεμπισί που ερχόταν από την περιοχή να έχει όλο το πεδίο ελεύθερο ώστε να πλασάρει για το γκολ της νίκης και της παραμονής στην κατηγορία.

Η Σεντ Ετιέν θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σισέ από τον Ολυμπιακό, αλλά το πρόβλημά της δεν είναι μόνο η μεγάλη ρήτρα. Είναι πια και το ενδιαφέρον άλλων γαλλικών ομάδων για τον Σενεγαλέζο που είναι βασικότατο στέλεχος από την πρώτη στιγμή του δανεισμού του στους «στεφανουά».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate