Τσάμπιονς Λιγκ: 90% θα αρχίσει από τον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός, αλλά εκεί θα βρει και 5 νάρκες!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Τσάμπιονς Λιγκ: 90% θα αρχίσει από τον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός, αλλά εκεί θα βρει και 5 νάρκες!

Τσάμπιονς Λιγκ: 90% θα αρχίσει από τον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός, αλλά εκεί θα βρει και 5 νάρκες!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την πορεία του Ολυμπιακού προς το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 · Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό δείχνουν να πηγαίνουν καλά αναφορικά με την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποφύγει τον σκόπελο του α΄ γύρου.

· Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως κατά ένα ποσοστό της τάξης του 90% θα του γίνει το χατίρι και η ομάδα που θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει κερδίσει το εισιτήριο της για την επόμενη διοργάνωση μέσω του πρωταθλήματος της, οπότε θα πάρει μία θέση η Τουρκία (Μπεσίκτας) απευθείας στους ομίλους και θα γλιτώσει κι ο Ολυμπιακός τον α΄ προκριματικό.

· Βλέπετε, από τις ομάδες που ήδη είναι στα ημιτελικά, η Μάντσεστερ Σίτι κι η Ρεάλ έχουν σίγουρα εξασφαλίσει το Τσάμπιονς Λιγκ από το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με την Παρί Σεν Ζερμέν από το γαλλικό πρωτάθλημα μετά το χθεσινό Μονακό-Λιόν 2-3 (η βαθμολογία τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι Παρί 75, Μονακό 71, Λιόν 70). Αλλά και η Τσέλσι είναι φαβορί στο αγγλικό πρωτάθλημα για μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει πέντε πόντους πάνω από την Τότεναμ κι έξι πάνω από τη Γουέστ Χαμ (έστω με την τελευταία να έχει ένα ματς λιγότερο)-παράλληλα, η Τσέλσι κτυπάει και την Λέστερ, που βρίσκεται από πάνω της μόλις δύο βαθμούς.

· Κοινώς, θα πρέπει να συμβούν πάρα πολλά παράξενα για να μην βγουν μέσω του πρωταθλήματος τους η Παρί Σεν Ζερμέν κι η Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ακόμη κι αν γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός πάλι θα είναι ωφελημένος και δεν θα παίξει α΄ προκριματικό, αρκεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι (που ήδη έχει κερδίσει την Παρί 2-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς) η, η Ρεάλ (που έχει φέρει ισοπαλία 1-1 με την Τσέλσι εντός έδρας στο πρώτο ματς).

· Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι: το ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πιθανότατα από τον β΄ γύρο και θα είναι μάλιστα και στους ισχυρούς όλων των κληρώσεων, εφόσον φυσικά προκρίνεται, δεν σημαίνει ότι θα έχει εύκολο έργο. Τουναντίον, θα βρει μπροστά του νάρκες, τις οποίες και θα πρέπει να αποφύγει, αν δεν θέλει να αποκλειστεί!

· Και μιλάμε και για τον β΄ γύρο, τον πρώτο δηλαδή από τον οποίο αναμένεται να ξεκινήσει. Υποψήφιες αντίπαλοι του, μεταξύ άλλων, θα είναι, με βάση τη λογική, η ουγγρική Φέρεντσβαρος, η ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα (η, η Μακάμπι Τελ Αβίβ-πέντε πόντους πίσω, με ένα ματς λιγότερο), η κυπριακή Ομόνοια, η νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ, και η σλοβάκικη Σλόβαν Μπρατισλάβας. · Να παρατηρήσουμε εδώ ότι…

ΠΡΩΤΟΝ, η Φέρεντσβαρος φέτος έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ντινάμο Κιέβου! Και νωρίτερα απέκλεισε στα προκριματικά τις Σέλτικ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μόλντε Νορβηγίας και Ντζουργκάρντεν Σουηδίας! Ξεκάθαρα πάρα πολύ δύσκολη αντίπαλος.

Το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η Ομόνοια είναι η νέα δύναμη του κυπριακού ποδοσφαίρου και είδαμε ότι φέτος δυσκόλευσε πολύ τον Ολυμπιακό, ο οποίος την κέρδισε 2-0 στο Καραϊσκάκη, με το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Και νωρίτερα να αποκλείει Ερυθρό Αστέρα και Λέγκια Βαρσοβίας. Με την πρωταθλήτρια Κύπρου στη συνέχεια, στο Γιουρόπα Λιγκ, να φέρνει νίκη και ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

ΤΡΙΤΟΝ, ο Ολυμπιακός ιστορικά ποτέ δεν έχει αποκλείσει ομάδα από το Ισραήλ! Έχει αποκλειστεί κι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι από τη Μακάμπι Χάιφα (τις δύο δηλαδή υποψήφιες φέτος πρωταθλήτριες) κι από τη Χάποελ Μπερ Σέβα!

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, για να καταλάβουμε την δυναμική της Μπόντο, να σκεφθούμε ότι η δευτεραθλήτρια Νορβηγίας Μόλντε έφτασε φέτος στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ (όπως κι ο Ολυμπιακός, που αποκλείστηκε από την Άρσεναλ), όπου κι έμεινε έξω από την ισπανική Γρανάδα, έχοντας περάσει αμέσως πριν τη γερμανική Χόφενχαϊμ.

ΠΕΠΜΤΟΝ, η Σλόβαν του παλιού μας γνώριμου Βλάντιμιρ Βάις, μόλις πέρυσι είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από τα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ και στους ομίλους της διοργάνωσης είχε σταθεί άξια κόντρα στην Γουλβς, την Μπράγκα και την Μπεσίκτας.

· Τώρα, οι άλλοι πέντε αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον β΄ γύρο θεωρητικά συνιστούν καλύτερες έως και πολύ καλές κληρώσεις. Θα είναι κάποιες εκ των Σέριφ (Μολδαβία), Σκέντζια (Σκόπια), Ολίμπια η, Μάριμπορ (Σλοβενία), Ντινάμο Τυφλίδας (Γεωργία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Σαράγεβο η, Μπόρατς (Βοσνία), Μπούντουκνοστ (Μαυροβουνίου),, Φλόρα (Εσθονίας), Καϊράτ (Καζακστάν), Ρίγα (Λετονίας), Ελσίνκι (Φινλανδίας), Σαχτιόρ (Λευκορωσίας), Λίνφιλντ (Βόρειας Ιρλανδίας), Βαλούρ (Ισλανδίας), τη Σάμροκ Ρόβερς του ΕΙΡΕ, την Χάμρουν (Μάλτας), την πρωταθλήτρια Κοσόβου, Αρμενίας, Λουξεμβούργου, Γιβραλτάρ, Νησιών Φερόε, Σαν Μαρίνο, η, Αλβανίας.

· Συνεπώς, θα υπάρξουν για τον Ολυμπιακό στον β΄ προκριματικό πέντε αντίπαλοι-νάρκες και πέντε αντίπαλοι από αυτές που λέμε ότι πρέπει εύκολα η, δύσκολα να τις περάσει.

· Τώρα, αν περάσει τον β΄ γύρο, στον γ΄ γύρο θα προστεθούν αντίπαλοι θεωρητικά ακόμη πιο δυνατοί από τις αντιπάλους-νάρκες, όπως η Λούντογκορετς Βουλγαρίας, η Στεάουα η, η Κλουζ Ρουμανίας, η Γκαραμπάγκ Αζερμπαϊτζάν, η σουηδική Μάλμε και η πολωνική Λέγκια. Κι αν φτάσει μέχρι τα πλέι οφς εκεί πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι Ρέιντζερς Γκασκώβης, η ελβετική Γιάνγκ Μπόις, η Μίντιλαντ Δανίας κι ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου. · Κοινώς, μιλάμε για ολόκληρο βουνό που πρέπει να ανέβει ο Ολυμπιακός μέσα στο κατακαλόκαιρο, αν θέλει να φτάσει στους πολυπόθητους ομίλους… Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate