Η αποστολή του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό
Την αποστολή με την οποία θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε ο Πέντρο Μαρτίνς. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής στόπερ έχει υποστεί μία θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ενώ η σεζόν για τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς έχει τελειώσει.

Από εκεί και πέρα, ο Πέντρο Μαρτίνς πήρε όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες και συμπεριέλαβε στην αποστολή και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs του πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα (19:30, novasports2HD).

Αναλυτικά
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate