Χαμός για Ολυμπιακό και συμμετοχή στη European Super League!!! (photo)

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Χαμός για Ολυμπιακό και συμμετοχή στη European Super League!!! (photo)

Χαμός για Ολυμπιακό και συμμετοχή στη European Super League!!! (photo)

Πολλά τα σενάρια, για την επόμενη ημέρα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Οι αλλαγές που γίνονται, ή επίκεινται, είναι στο απόλυτο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της επικαιρότητας. Τα μεγαλύτερα brand names του ποδοσφαίρου της Ευρώπης, φιγουράρουν στη λίστα των ομάδων που θα συμμετέχουν στη European Super League, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλά σενάρια, από το εξωτερικό, για τις ομάδες, οι οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν, στην κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα, την οποία ετοιμάζει «συνασπισμός» των 12 (αρχικά) ομάδων.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Πολλά τα σχόλια στο εξωτερικό, που θέλουν Θρύλο στη νέα διοργάνωση... Ακούγονται πολλά και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Το όνομα του Ολυμπιακού πουλάει, όπως είναι λογικό. Έχει μακράν τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα (φαίνεται ότι δεν ασχολούνται με το γκάλοπ του Open TV οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου), είναι μία ομάδα, η οποία ακόμη και μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών δίνει πάντα το παρών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στο Champions League και, εν γένει… ομορφαίνει τη διοργάνωση! Ο Θρύλος έχει, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, στη Σούπερ Λιγκ, οικονομική ευμάρεια, υγεία, λαό που γεμίζει το Καραϊσκάκη, εγκαταστάσεις, παικταράδες και μία Διοίκηση, η οποία είναι ΠΑΝΤΑ στο τραπέζι μαζί με τους μεγάλους και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου!

Έτσι, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αφού το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται ολοένα και πιο έντονα, ως ένα από εκείνα που θα κληθούν να δώσουν προέκταση, με τη συμμετοχή τους, στην κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα, την οποία σχεδιάζουν να θέσουν άμεσα σε εφαρμογή, οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημο και μιλάμε, φυσικά, για σενάρια και τίποτα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός επισήμως δεν έχει πάρει θέση για το θέμα και μένει να δούμε εάν τα σενάρια, τα οποία κυκλοφορούν, στο εξωτερικό, έχουν βάση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate